صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه کیک زردآلوی خونگی به همراه تمام نکات کاربردی

طرز تهیه کیک زردآلوی خونگی به همراه تمام نکات کاربردی

طرز تهیه کیک زردآلوی خانگی به همراه تمام نکات کاربردی

مواد لازم برای تهیه کیک زردآلو:

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۳۰۰ گرم معادل ۱+۱/۴ لیوان
  • روغن مایع۲۵۰ میلی لیتر معادل ۱ لیوان
  • زردآلو شیرین و پوره شده ۱
  • نمک: یک پنس
  • آرد۳۰۰ گرم معادل ۲ لیوان
  • بکینگ پودر۱/۵ق چ
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه و نکاتش

تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی ۴ دقیقه هم میزنیم تا حسابی کف کنه. حین کار حتما دیواره های ظرف رو با لیسک تمیز کنین. بعد پوره زردآلو و روغن رو اضافه و فقط در حد مخلوط شدن میزنیم. بعد نمک و بکینگ پودر و ارد رو کم کم اضافه میکنیم. قالب رو چرب و آردپاشی کنین یا از روغن جداکننده استفاده کنین. مایع کیک رو بریزین تو قالب بعد توی فر با دمای ۱۷۰ درجه ب مدت 50ت60 دقیقه میزاریم بپزه. بعد با سیخ چوبی تست میکنیم.

اگر میخواین داخل پلوپز بپزین، اول بذارین یک ربع گرم بشه، بعد روی برنامه کیک تنظیم کنین و اجازه بدین تایم پخت کامل بشه، با سیخ چوبی چک کنین و اگر تمیز اومد بیرون آماده ست.

پخت کیک زردالو

نکات این کیک

❗️اگر زردآلوهاتون شیرین نیست، یا خیلی آبکی هست، بهشون یه مقدار شکر اضافه کنین و بذارین رو گاز بجوشه تا آب اضافه‌ش تبخیر شه و شکرش حل بشه، بعد اندازه یک لیوان جدا کنین و بریزین داخل کیک، ولی حواستون باشه شکر رو زیاد نریزین که دلتون رو میزنه.

❗️اگر کم شیرینی دوس دارین ، میزان شکر رو میتونین کم کنین و 1 لیوان بریزین.

دیدگاهتان را بنویسید