مواد لازم برای تهیه کیک زردآلو:
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۳۰۰ گرم معادل ۱+۱/۴ لیوان
- روغن مایع۲۵۰ میلی لیتر معادل ۱ لیوان
- زردآلو شیرین و پوره شده ۱
- نمک: یک پنس
- آرد۳۰۰ گرم معادل ۲ لیوان
- بکینگ پودر۱/۵ق چ
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه و نکاتش
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی ۴ دقیقه هم میزنیم تا حسابی کف کنه. حین کار حتما دیواره های ظرف رو با لیسک تمیز کنین. بعد پوره زردآلو و روغن رو اضافه و فقط در حد مخلوط شدن میزنیم. بعد نمک و بکینگ پودر و ارد رو کم کم اضافه میکنیم. قالب رو چرب و آردپاشی کنین یا از روغن جداکننده استفاده کنین. مایع کیک رو بریزین تو قالب بعد توی فر با دمای ۱۷۰ درجه ب مدت 50ت60 دقیقه میزاریم بپزه. بعد با سیخ چوبی تست میکنیم.
اگر میخواین داخل پلوپز بپزین، اول بذارین یک ربع گرم بشه، بعد روی برنامه کیک تنظیم کنین و اجازه بدین تایم پخت کامل بشه، با سیخ چوبی چک کنین و اگر تمیز اومد بیرون آماده ست.
نکات این کیک
❗️اگر زردآلوهاتون شیرین نیست، یا خیلی آبکی هست، بهشون یه مقدار شکر اضافه کنین و بذارین رو گاز بجوشه تا آب اضافهش تبخیر شه و شکرش حل بشه، بعد اندازه یک لیوان جدا کنین و بریزین داخل کیک، ولی حواستون باشه شکر رو زیاد نریزین که دلتون رو میزنه.
❗️اگر کم شیرینی دوس دارین ، میزان شکر رو میتونین کم کنین و 1 لیوان بریزین.