صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه کیک مربایی عصرانه خوشمزه و آسان

طرز تهیه کیک مربایی عصرانه خوشمزه و آسان

طرز تهیه کیک مربایی عصرانه خوشمزه و آسان

طرز تهیه کیک مربایی عصرانه خوشمزه و آسان

طرز تهیه کیک مربایی عصرانه خوشمزه و آسان

دستور ساده و خوشمزه برای کیک مربایی

کیک مربایی یک کیک خوشمزه عصرانه است که می توانید همراه با چای و قهوه سرو کنید.
در این مقاله انواع طرز تهیه کیک مربایی را برای شما آماده کرده ایم.

کیک مربایی یک کیک عصرانه بسیار خوشمزه و دلپذیر است که می توانید همراه با چای یا قهوه سرو نمایید.

کیک مربایی به صورت کلی به سه روش مختلف تهیه می شود :

در روش اولی کیک را با هر دستور دلخواهی می پزید و بعد از سرد شدن به صورت افقی برش زده

و بین دو لایه را با مربای دلخواهتان پر میکنید.

در روش دوم کیک مربایی آب مربا را گرفته و مربای دلخواه را بین دو لایه خمیر کیک قرار میدهید.

در روش سوم هم مربا را روی خمیر کیک می کشید و در فرد می گذارید.

به طور کلی خمیر کیک مربایی باید غلیظ تر است حالت معمولی باشد که مربا هنگام پخت به درون کیک فرو نرود.

 

کیک مربایی

مواد لازم کیک مربایی

شیرنصف لیوان
 وانیلنصف قاشق مرباخوری
 روغن ‏ ‏۱‏‎ ‎لیوان
 شکر ‏۱‏‎ ‎لیوان
بیکینگ پودر ‏۲‏‎ ‎قاشق مرباخوری
 تخم مرغ ‏۴‏‎ ‎عدد
مربا ‏۴‏‎ ‎قاشق غذاخوری
آرد سفید ‏۲٫۵‏‎ ‎پیمانه

 

طرز تهیه کیک مربایی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

رغن و شکر را 10 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.

زرده 3 عدد تخم مرغ را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر هم بزنید.

سفیده ها را اضافه کرده و هم بزنید.

شیر ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا کرم سفید و یکدستی شود.

آر را اضافه کرده و و به آرامی مخلوط نمایید.

دو سوم خمیر را در قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید.

مربا را که قبلا آبش را گرفته اید وسط خمیر بریزید و مابقی خمیر را روی یک تخته باز کنید و روی مربا بگذارید.

زرده تخم مرغ  چهارم را هم بزنید و با برس روی خمیر بکشید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا بپزد.

دیدگاهتان را بنویسید