صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز پخت خورشت لوبیا ارومیه ای

طرز پخت خورشت لوبیا ارومیه ای

طرز پخت خورشت لوبیا ارومیه ای

طرز پخت خورشت لوبیا ارومیه ای

طرز پخت خورشت لوبیا ارومیه ای

مواد لازم برای خورش لوبیا ارومیه :

لوبیا چیتی  170 گرم
روغن مایع به میزان لازم
گوشت مغز ران یا ماهیچه  400 گرم
پیاز داغ  2 قاشق سوپخوی
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
آب جوش 4 پیمانه
بادمجان سرخ کرده 4 عدد
گوجه فرنگی حلقه ای خرد کرده 2 عدد
غوره 40 گرم
آبغوره 50 میلی لیتر(حدود 1/4 پیمانه)
زعفران حل کرده 2 قاشق سوپخوری
سیب زمینی خلالی 2 عدد متوسط

 

طرز تهیه خورش لوبیا ارومیه :

ابتدا لوبیا را بخیسانید، کمی روغن، در قابلمه ای مناسب بریزید و روی گاز قرار بدهید. آن گاه گوشت و پیاز داغ را اضافه کنید و تفت بدهید. حالا فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت بدهید. سپس لوبیا و آب جوش را هم درون خورشت بریزید و روی حرارت ملایم بپزید.

اکنون بادمجان، گوجه فرنگی، غوره، آبغوره، نمک و زعفران را بیفزایید و بگذارید خورشت جا بیفتد. در این میان سیب زمینی ها را سرخ کنید و موقع سرو روی خورشت بریزید و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید