صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز پخت سوپ دال عدس

طرز پخت سوپ دال عدس

طرز پخت سوپ دال عدس

طرز پخت سوپ دال عدس

طرز پخت سوپ دال عدس

مواد لازم برای سوپ دال عدس :

 روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
 پیاز خرد شده  یک عدد
 کرفس خرد شده  دو شاخه
 هویج ورقه شده دو عدد
سیر خرد شده هشت حبه
سیب زمینی خرد شده یک عدد
دال عدس یک پیمانه
آب مرغ چهار پیمانه
برگ بو دو عدد
لیموترش‌ دو عدد
پودر زیره نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز و سس تند به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ دال عدس :

روغن را در قابلمه بزرگی حرارت داده و پیاز را پنج دقیقه در آن تفت دهید. سپس کرفس، هویج، نیمی از سیرها و تمامی سیب‌زمینی‌ها را به آن بیفزایید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید.

دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید، در این هنگام حرارت را کم کنید تا 30 دقیقه بجوشد و سیب‌زمینی و عدس نرم شوند.

برگ بوها، باقیمانده سیر و نصف لیموترش‌ها را در قابلمه بریزید و ده‌ دقیقه دیگر بپزید. حال برگ بوها را بردارید و آب بقیه لیموترش‌ها را درون سوپ بریزید. سوپ را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره روانی درآورید و زیره، نمک، فلفل و فلفل‌قرمز را به آن بیفزایید و هم بزنید.

سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و با برش‌های لیموترش و برگ جعفری تزئین کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید