طرز پخت شیرینی زبان خانگی
مواد لازم برای شیرینی زبان :
خمیر هزارلا | یک کیلو گرم |
عسل | 3 قاشق غذاخوری |
آب ولرم | 1 قاشق مرباخوری |
پودر پسته | برای تزیین |
شکر | مقداری |
طرز تهیه شیرینی زبان :
خمیر هزارلا را روی صفحه آشپزخانه به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید. در یک کاسه عسل و آب را مخلوط کنید
و خوب هم بزنید و با برس آشپزخانه روی خمیر بمالید و روی آن را شکر بریزید. اکنون با قالب مخصوص شیرینی زبان قالب بزنید
اگر قالب نداشتید می توانید برش های مستطیلی بزنید و با چاقو یک شیار طولی در وسط هر کدام ایجاد کنید
و در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی ها را با کمی فاصله بچینید.
فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و سینی را در طبقه وسط فرقرار بدهید.
برای 10 دقیقه حرارت را بالا نگه دارید تا نان ها پف کنند سپس حرارت را به 170 درجه سانتیگراد پایین بیاورید
و بگذارید شیرینی ها برای 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزند.
اکنون شیرینی ها را از فر بیرون بیارید دوباره عسل روی آنها بزنید و با پسته و کنجد تزیین کنید و اجازه بدهید خنک شوند
و بعد داخل ظرف مورد نظرتان بچینید. اگر تمایل داشتید می توانید شربت بار تهیه کنید و بعد از پخت شیرینی روی آن ها بریزید.
شیرینی زبان با خمیر یوفکا را هم تهیه می شود.