صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز پخت فطایر پنیری غذای سنتی عربی

طرز پخت فطایر پنیری غذای سنتی عربی

طرز پخت فطایر پنیری غذای سنتی عربی

طرز پخت فطایر پنیری غذای سنتی عربی

طرز پخت فطایر پنیری غذای سنتی عربی

فطایر پنیری یک غذای عربی است که می توانید مواد داخل آن را به دلخواه خودتان انتخاب کنید. اما این فطایر که با ترکیبی از پنیر و نعنا درست می شود طعمی متفاوت و به یاد ماندنی خواهد داشت. انتخاب نوع پنیر بستگی به خودتان دارد می توانید پنیر موزارلا یا ریکوتا و یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید در مواد به کار ببرید.

 

مواد لازم برای فطایر پنیری :

پنیر خامه ای۳۰۰ گرم
 جعفری تازه به مقدار لازم
 نعنا تازهبه مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
سیاه دانه½ قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای خمیر فطایر پنیری :

 آرد ۲ و نیم پیمانه
نمک ½ قاشق چایخوری
 مایه خمیر ۱ و نیم قاشق چایخوری
شکر۲ قاشق چایخوری
روغن۱ الی ۲ قاشق چایخوری
آب ولرم۱ پیمانه

 

طرز تهیه فطایر پنیری :

پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.

در آب سرد قرار داده سپس از آب بیرون آورده و له کنید.

تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید.

پنیرها را ریز و له کنید تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید

داخل ظرف جداگانه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.

روغن را اضافه کرده و هم بزنید، آب را اضافه کرده و هم بزنید. سپس به مدت ۳ الی ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید.

خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید

خمیر را طبق دستور تهیه کنید و 2 ساعت به آن استراحت بدهید

روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.

سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل تخم مرغی در بیاورید.

۱ قاشق غذاخوری مواد در مرکز خمیر بریزید.

لبه های خمیر را به شکل مورب تا کرده و به هم وصل کنید تا خمیر به شکل قایق در بیاید.

بعد از درست کردن خمیرها آن ها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.

سپس روی آن ها را کره بمالید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید