طرز تهیه خاگینه لیمویی
- ماست سفت 60 گرم
- بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
- آرد 40 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
- رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خوری
- آب لیمو ترش 2-3قاشق چای خوری
- نمک 1/8 قاشق چای خوری
- وانیل 1/4قاشق چای خوری
شربت با به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکونی کوچک یا رینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در فر 180 تا 190 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شوند.
بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید.
در انتها به دلخواه و خیلی زیبا سرو و تزیین کنید.