صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : پخت خاگینه لیمویی با چند مواد ساده

پخت خاگینه لیمویی با چند مواد ساده

پخت خاگینه لیمویی با چند مواد ساده

طرز تهیه خاگینه لیمویی

  • ماست سفت 60 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
  • آرد 40 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خوری
  • آب لیمو ترش 2-3قاشق چای خوری
  • نمک 1/8 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/4قاشق چای خوری

شربت با به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکونی کوچک یا رینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در فر 180 تا 190 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شوند.

بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت  بار گرم قرار بدید.

در انتها به دلخواه و خیلی زیبا سرو و تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید