طرز تهیه سس سزار؛ خوشمزه و رستورانی

طرز تهیه سس سزار
| سس مایونز | ۳ قاشق غذا خوری |
| روغن زیتون بکر (با بو) | ۶ قاشق غذا خوری |
| سس خردل | ۱ قاشق غذا خوری |
| سرکه | ۲ قاشق غذا خوری |
| آبلیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
| سیر رنده شده | ۱ قاشق چای خوری |
| پنیر پارمزان رنده شده | ۴ قاشق غذا خوری |
| نمک | به مقدار لازم |
در این دستور سس مایونز جایگزین تخم مرغ خام شده و سرکه جایگزین سس ورسترشایر شده است.
بهتر است برای طعم دادن به سس سالاد سزار از 1 – 2 عدد طعم دهنده استفاده کنید.
استفاده بیش از حد از ترکیبات مختلف می تواند مزه سس را تغییر دهد.
