طرز پخت خورشت ترش واش خورشت سنتی گیلانی

مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش :
| پیاز متوسط | 1 عدد | 
| سیر رنده شده | 2 حبه | 
| مرغ | 4 تکه | 
| رب انار | یک قاشق چایخوری | 
| سبزی ترش واش | 500 گرم | 
| نمک و فلفل | به مقدار لازم | 
| زردچوبه | به مقدار لازم | 
| بادمجان متوسط | 3 عدد | 
| گوجه فرنگی | 2 عدد | 
طرز تهیه خورش ترش واش :
ابتدا یک پیاز متوسط را رنده کنید و به همراه دو حبه سیر رنده شده تفت بدهید و با زردچوبه تفت بدهید بعد تکه های مرغ را اضافه کنید
و مقدار کمی فلفل سیاه بریزید و مقداری که مرغ ها سرخ شدند سپس یک قاشق چایخوری رب انار بریزید و تفت بدهید و بعد سبزی ترش واش را اضافه کنید
و بعد کمی با هم تفت بدهید بعد آب بریزید و اجازه بدهید آرام آرام بپزد و جا بیفتد بادمجان و گوجه را جدا سرخ کنید و هنگام سرو آن را کنار ظرف بگذارید.
نکته برای تهیه خورش ترش واش :
سبزی خورش ترش واش شامل ترش واش، کاکوتی، چوچاق،گشنیز، نعناع، برگ چغندر و سیر همراه این سبزی ها چرخ شود و سرخ شوند و استفاده شوند.
میزان ترش واش به بقیه ی سبزی ها دو به یک یا حتی سه به یک هم استفاده می کنند که این کاملا سلیقه ای است و مخصوص استان گیلان است.
سبزی ترش واش را می توانید سرخ کنید و بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهداری کنید و هنگام پخت خورش ترش واش استفاده کنید.
برای پخت خورش ترش واش می توانید به جای رب انار از رب آلوچه یا آب نارنج استفاده کنید.
