آموزش درست کردن آش شوربا
شوربا، یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین انواع آش هاست که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و می توان در مدت زمان کوتاهی آن را تهیه کرد.
آش شوربا هم یکی از این غذاهاست که به دلیل موادغذایی زیاد و مقوی که در آن هست، برای جلوگیری از انواع سرماخوردگیها بسیار مفید است.
به همین دلیل آش شوربا به آش سرماخوردگی معروف است و بسیار مناسب می باشد.
مواد لازم برای آش شوربا :
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
پیاز متوسط | 2 عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
برنج نیم دانه و ماش و لپه | از هر کدام 1/3 پیمانه |
سبزی سوپ خرد شده | 350 گرم |
شلغم درشت | 1 عدد |
طرز تهیه آش شوربا :
گوشت را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه در کاسه ای بریزید.
یکی از پیازها را در گوشت رنده کنید و ورز دهید و از مخلوط به دست آمده قلقلی های کوچک درست کنید و کنار بگذارید.
برنج، ماش و لپه را خوب بشویید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
پیاز دیگر را ریز خرد کرده و اضافه کنید. گوشت ها را در آش در حال جوش بیندازید. نمک، فلفل و زردچوبه را به آش اضافه کنید.
شلغم را با رنده ریز رنده کنید و به همراه سبزی آش به آش اضافه کنید. اکنون صبر کنید تا آش جا بیافتد.
نکته :
* می توانید به جای لپه از عدس استفاده کنید.