صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : آموزش درست کردن ترشی لیته شمالی

آموزش درست کردن ترشی لیته شمالی

آموزش درست کردن ترشی لیته شمالی

آموزش درست کردن ترشی لیته شمالی

آموزش درست کردن ترشی لیته شمالی

 طرز تهیه انواع ترشی لیته

ترشی لیته از ترشی های پرطرفداری است که با مواد و روش های متفاوتی تهیه می شود. در ادامه با چند روش تهیه ی آن آشنا شوید.

ترشی لیته شمالی:

مواد اصلی تشکیل دهنده ترشی لیته که یکی از انواع ترشیجات می باشد، بادمجان شمالی یا ترشی نازخاتون، گوجه فرنگی، بادمجان، پیاز رنده شده، نعنا خشک، گلپر و آب انار است و معمولا آن را با آبغوره درست می کنند. مدت زمان لازم برای تهیه ترشی لیته شمالی حدود 80 دقیقه است و شما می توانید آن را بلافاصله پس از خنک شدن، سرو کنید.

 

مواد لازم برای ترشی لیته شمالی :

 بادمجان قلمی10 عدد
گوجه فرنگی بزرگ پوست کنده 5 عدد
 آب انار 2 پیمانه
نعنای خشک و گلپر1 قاشق سوپخوری
 آبغوره نصف پیمانه
 پیاز رنده شده 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه ترشی لیته شمالی:

بادمجان ها را کبابی کنید و پوست آن ها را بگیرید. سپس آن ها را با چاقوی تیز، ساطوری خرد کنید. بادمجان ها را به همراه آبغوره و آب انار در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدهید تا با هم برای مدت کوتاهی بجوشند و طعم ترشی آبغوره و آب انار به خورد بادمجان ها بروند.

 

گوجه فرنگی ها را ساطوری خرد کنید و آنها را به همراه پیاز رنده شده و سبزی ها به بادمجان ها در قابلمه اضافه کنید تا برای یک دقیقه با هم بجوشند. شعله گاز را خاموش کنید.

 

اجازه دهید تا ترشی خنک شود؛ سپس آن را در شیشه های مناسب و استریل بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

 

برای سرو، ترشی لیته شمالی را با گردو تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید