آموزش درست کردن ترشی هلو
در سفره های ایرانی انواع ترشی در کنار غذا سرو می شود.
ترشی را از میوه ها و یا سبزیجات مختلف تهیه می کنند که از معروفترین آنها می توان به ترشی لیته، ترشی مخلوط، ترشی هفت میوه، ترشی هلو، ترشی خرمالو و …. نام برد
در این مطلب از ستیکا طرز تهیه ترشی هلو آموزش داده شده است با ستیکا همراه باشید.
مواد لازم :
هلو زعفرانی | پنج عدد |
سیاه دانه | یک قاشق غذاخوری |
نمک و دارچین | یک قاشق چایخوری |
شکر | یک قاشق سوپخوری |
میخک | 20 دانه |
سرکه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
هلو را شسته و با مقداری سرکه به مدت سه دقیقه میپزیم
بعد از خنک شدن هلو به هر کدام، پنج دانه میخک زده، سپس هلوها را درون شیشه چیده
بعد سیاهدانه، دارچین، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده روی هلو میریزیم، آنگاه سرکه را اضافه کرده تا روی هلو را بپوشاند
در شیشه را محکم بسته در جای خنک قرار میدهیم، موقع مصرف، میخکها را از هلو درآورده و هلو را به دو قسمت برش داده، هسته آن را جدا میکنیم
ترشی بعد از ۳۰ روز آماده مصرف است.