آموزش درست کردن دلمه خیار به سبکی نو
مواد لازم برای دلمه خیار :
خیار سالادی | 9 عدد |
گوشت چرخ کرده | 1 پیمانه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز و فلفل سیاه | نصف قاشق مرباخوری |
نمک | 1/5 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 3 حبه خرد شده |
بلغور | 2 قاشق غذاخوری |
برنج دانه گرد | 1 پیمانه سرخالی |
کره | 100 گرم |
* شوید خشک و نعنا و پیازچه | از هر کدام به میزان دلخواه |
* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه (من از هر کدوم 1 قاشق غذاخوری ریختم)
طرز تهیه دلمه خیار :
ابتدا خیارها را شسته و داخل آن ها را با وسیله ای که داخل تصویر می بینید خالی می کنیم.
پیاز و سیر را با کره داخل قابلمه تفت داده و کمی زردچوبه بزنید و تفت بدهید تا رنگ آن طلایی شود گوشت را اضافه کرده و تفت بدهید نمک و فلفل و فلفل سیاه و رب را اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس برنج و بلغور و سبزیهای خشک راو اضافه کرده و کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید و داخل خیارها را با این مواد پر کنید و داخل قابلمه مرتب بچینید و کمی آب بریزید که مغز پخت شوند و در آخر اگر مثل من چرب و چیلی دوست دارید روی آن روغن مایع بریزید.
نکته برای تهیه دلمه خیار :
اگر ترش مزه دوست دارید می توانید به جای آب خالی که برای پخت روی خیارها می ریزید. سماق را نیم ساعت قبل داخل آب ولرم خیس کنید و صاف کرده و ته نشین که شد + 1 قاشق رب گوجه روی آن بریزید.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خیلی خوشمزه است.