صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : آموزش درست کردن دلمه خیار به سبکی نو

آموزش درست کردن دلمه خیار به سبکی نو

آموزش درست کردن دلمه خیار به سبکی نو

آموزش درست کردن دلمه خیار به سبکی نو

آموزش درست کردن دلمه خیار به سبکی نو

مواد لازم برای دلمه خیار :

 خیار سالادی 9 عدد
 گوشت چرخ کرده1 پیمانه
 رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاهنصف قاشق مرباخوری
نمک1/5 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد
سیر3 حبه خرد شده
بلغور2 قاشق غذاخوری
برنج دانه گرد1 پیمانه سرخالی
کره100 گرم
* شوید خشک و نعنا و پیازچهاز هر کدام به میزان دلخواه

* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه (من از هر کدوم 1 قاشق غذاخوری ریختم)

طرز تهیه دلمه خیار :

ابتدا خیارها را شسته و داخل آن ها را با وسیله ای که داخل تصویر می بینید خالی می کنیم.

پیاز و سیر را با کره داخل قابلمه تفت داده و کمی زردچوبه بزنید و تفت بدهید تا رنگ آن طلایی شود گوشت را اضافه کرده و تفت بدهید نمک و فلفل و فلفل سیاه و رب را اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس برنج و بلغور و سبزیهای خشک راو اضافه کرده و کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید و داخل خیارها را با این مواد پر کنید و داخل قابلمه مرتب بچینید و کمی آب بریزید که مغز پخت شوند و در آخر اگر مثل من چرب و چیلی دوست دارید روی آن روغن مایع بریزید.

نکته برای تهیه دلمه خیار :

اگر ترش مزه دوست دارید می توانید به جای آب خالی که برای پخت روی خیارها می ریزید. سماق را نیم ساعت قبل داخل آب ولرم خیس کنید و صاف کرده و ته نشین که شد + 1 قاشق رب گوجه روی آن بریزید.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خیلی خوشمزه است.

دیدگاهتان را بنویسید