آموزش درست کردن فینگرفود یلدایی با نان باگت
مواد لازم برای درست کردن فینگر فود یلدایی با نان باگت :
نان باگت | 2 عدد |
دانه انار | یک و نیم لیوان |
گردوی خرد شده | 1 لیوان |
پنیر خامه ای | 250 گرم |
جعفری خرد شده | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
پیازچه | 1 عدد |
کنجد | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
* می توانید پیمانه را لیوان دسته دار فرانسوی انتخاب کنید.
طرز تهیه فینگر فود با نان باگت برای شب یلدا :
نان ها را روی سطح صافی قرار دهید، سپس با یک چاقوی تیز آن ها را به صورت حلقه ای برش بزنید. به آرامی خمیر داخل تکه های نان را جدا کنید.
در یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های نان را داخل آن حدود 2-3 دقیقه تفت بدهید.
بعد از آن که تکه های نان برشته و طلایی شدند، از تابه خارج کنید و بگذارید تا کاملا خنک شوند.
اکنون مواد داخل نان ها را آماده کنید. در یک کاسه ی مناسبی پنیر خامه ای را بریزید و آن را هم بزنید تا نرم و یکدست شود،
سپس گردوی خرد شده، دانه های انار، پیازچه و جعفری خرد شده، دانه های کنجد و به میزان لازم نمک و فلفل را اضافه کنید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید، سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا مخلوط کمی سفت شوند.
نان ها را روی ظرف مورد نظرتان بچینید. مقداری از مخلوط را داخل هر کدام ازنان ها بریزید.
می توانید این لقمه های خوشمزه را سرو کنید.
نکته های تهیه ی فینگر فود یلدایی :
برای خوشمزه تر شدن این نان های کوچک، مقداری روغن کنجد را با سرکه بالزامیک و سس خردل مخلوط کنید، سپس موقع سرو مقداری از سس را روی آن ها بریزید.
به جای پنیر خامه ای می توانید از پنیر پارمسان یا پنیر گودا استفاده کنید.