صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : آموزش درست کردن قلیه قاشقی خوشمزه و سنتی ایرانی

آموزش درست کردن قلیه قاشقی خوشمزه و سنتی ایرانی

آموزش درست کردن قلیه قاشقی خوشمزه و سنتی ایرانی

آموزش درست کردن قلیه قاشقی خوشمزه و سنتی ایرانی

آموزش درست کردن قلیه قاشقی خوشمزه و سنتی ایرانی

مواد لازم برای قلیه قاشقی :

لوبیا قرمز پخته  نصف پیمانه
 گوشت چرخ کرده 500 گرم
 اسفناج 500 گرم
 پیاز بزرگ  1 عدد
رب انار به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع مقداری
شکر به میزان لازم

طرز تهیه قلیه قاشقی :

در ابتدا گوشت چرخ کرده را ورز بدهید تا کاملا منسجم شود. سپس به گوشت چرخ کرده، نمک و زردچوبه بزنید و باز هم خوب ورز بدهید و بعد تکه هایی اندازه گردو بردارید و قلقلی کنید.

سپس پیاز را خلالی کنید و داخل قابلمه با کمی روغن آن را تفت بدهید و سپس گوشت های قلقلی را اضافه کنید و تفت بدهید.اسفناج را خوب بشویید و بگذارید آب آن کاملا برود و خشک شود

سپس آن را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و تفت بدهید و با اضافه کردن 1/5 پیمانه آب و یک کم نمک به آن ها در قابلمه را ببندید و اجازه بدهید بپزند!

لوبیا قرمز را جداگانه با مقداری نمک بپزید و آبکش کنید و در نیم ساعت آخر به همراه رب انار و شکر به موادمان اضافه می کنیم و می گذاریم جا بیفتد.

نکاتی برای تهیه خورش قلیه قاشقی:
خورش قلیه قاشقی را می توان با گوشت تکه ای هم درست کرد.

اگر دوست دارید می توانید لوبیا قرمز را حذف کنید.

دیدگاهتان را بنویسید