صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : آموزش درست کردن پیکاتای مرغ خوشمزه و خانگی با سس لیمو و کیپر

آموزش درست کردن پیکاتای مرغ خوشمزه و خانگی با سس لیمو و کیپر

آموزش درست کردن پیکاتای مرغ خوشمزه و خانگی با سس لیمو و کیپر

آموزش درست کردن پیکاتای مرغ خوشمزه و خانگی با سس لیمو و کیپر

آموزش درست کردن پیکاتای مرغ خوشمزه و خانگی با سس لیمو و کیپر

پیکاتای مرغ

مواد لازم پیکاتای مرغ برای 4 نفر

فیله سینه مرغ  8 عدد
لیمو (شما از آب و پوست آن استفاده می کنید)  2 عدد
آرد گندم 4 قاشق غذاخوری
گیاه کیپر مقداری
نمک و فلفل سیاه به اندازه دلخواه
کره 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون فوق بکر  2 قاشق غذاخوری
 سیر 2 حبه
برگ جعفری 1 شاخه
آب مرغ 400 میلی لیتر

 

دستور تهیه پیکاتای مرغ

پیکاتای مرغ با سینه مرغ تهیه می شود و به لطف سس آن لطیف و آبدار است.

به طور کلی برای تهیه پیکاتای مرغ از سینه مرغ استفاده می شود.

از آنجایی که این قسمت نسبتاً خشک گوشت مرغ است، پس از جذب طعم سس، از نظر بافت و طعم عالی است.

در نظر داشته باشید که زمان تقریبی برای تهیه پیکاتای مرغ 50 دقیقه خواهد بود.

1. فیله های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

2. سپس آرد را در ظرفی عمیق بریزید و هر فیله را از دو طرف آردپاشی کنید. این را در یک بشقاب کنار بگذارید.

3. سپس روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه بریزید و حرارت را کم کنید.

4. وقتی روغن داغ شد، مرغ را در آن قرار دهید. سعی کنید از یک ماهیتابه پهن استفاده کنید. سپس فیله ها را دو طرف سرخ کنید. از حرارت برداشته و کنار بگذارید.

5. حالا نوبت قهوه ای کردن حبه های سیر است. برای انجام این کار، آنها را خرد کرده و به همان تابه ای که استفاده می کردید اضافه کنید.

بقیه کره را اضافه کنید. حرارت را روی کم نگه دارید و صبر کنید تا سیر شروع به تغییر رنگ کند.

6. لیموها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. این مایع را به ماهیتابه اضافه کنید و یک لیوان آب مرغ نیز اضافه کنید.

7. اجازه دهید 10 دقیقه با حداقل آتش پخته شود.

8. بعد از این مدت هم بزنید و تست کنید. در صورت لزوم، چاشنی، نمک، آبلیمو یا آب بیشتری اضافه کنید.

9. وقتی سس به طعم دلخواه شما رسید، فیله های مرغ را به ظرف برگردانید تا پختن آنها تمام شود و طعم سس گرفته شود.

10. بعد از 5 دقیقه کیپرها را اضافه کنید. اگر سس روی مرغ را نپوشاند، یک لیوان دیگر آب مرغ یا آب اضافه کنید.

11. جعفری خرد شده را اضافه کنید.

12. برای جلوگیری از چسبندگی هم بزنید.

13. در آخر حرارت را خاموش کرده و پیکاتای مرغی را که آماده کرده اید در بشقاب سرو کنید.

مطالب مرتبط :

آموزش درست کردن املت لقمه ای لذیذ و خوشمزه

آموزش درست کردن املت لقمه ای لذیذ و خوشمزه مواد لازم برای…

۲۳ اسفند ۱۴۰۲

دستور پخت كباب تابه‌ ای جگر لذیذ و خوشمزه

دستور پخت كباب تابه‌ ای جگر لذیذ و خوشمزه مواد لازم :…

۴ بهمن ۱۴۰۲

طرز تهیه باسلوق رولتي آسان و خوشمزه برای روز پدر

طرز تهیه باسلوق رولتي آسان و خوشمزه برای روز پدر مواد لازم:…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن سالاد قارچ رژیمی خوشمزه

آموزش درست کردن سالاد قارچ رژیمی خوشمزه مواد لازم :   قارچ…

۴ بهمن ۱۴۰۲

دستور پخت شنسل ماهی قزل آلا خوشمزه و لذیذ

دستور پخت شنسل ماهی قزل آلا خوشمزه و لذیذ مواد لازم :…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ مواد لازم…

۴ بهمن ۱۴۰۲

طرز پخت خورشت ترش واش خورشت سنتی گیلانی

طرز پخت خورشت ترش واش خورشت سنتی گیلانی مواد لازم برای تهیه…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن دسر انبه ژله آلبالو مخصوص روز پدر

آموزش درست کردن دسر انبه ژله آلبالو مخصوص روز پدر مواد لازم…

۴ بهمن ۱۴۰۲

دیدگاهتان را بنویسید