صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : آموزش سس کره سیر چاشنی خوشمزه و لذیذ

آموزش سس کره سیر چاشنی خوشمزه و لذیذ

آموزش سس کره سیر چاشنی خوشمزه و لذیذ

آموزش سس کره سیر چاشنی خوشمزه و لذیذ

آموزش سس کره سیر چاشنی خوشمزه و لذیذ

چگونه چاشنی یا سس کره سیر درست کنیم؟

سس کره سیر یک چاشنی فوق العاده برای انواع غذاها است، در صورتی که به طعم سیر علاقه دارید این سس می تواند یک چاشنی بسیار خوشمزه برای شما باشد، یکی از بهترین سبزیهایی که می توانید به این سس اضافه کنید تا طعم سیر را کمی خنثی کند ، جعفری است.

سس کره سیر همان طور که از نامش پیداست با ترکیب کره و سیر تهیه می شود و به عنوان چاشنی همراه با انواع غذاهای گیاهی، گوشت یا سیب زمینی و هر غذای دیگری که فکر می کنید قابل استفاده است. اگر به طعم سیر علاقه دارید عاشق این سس خوش طعم و بی نظیر خواهید شد و تبدیل به چاشنی همیشگی شما در کنار انواع غذاها خواهد شد.

 

در صورتی که میخواهید طعم سیر کمی خنثی شود می توانید جعفری خرد شده تازه یا ریحان و رزمالی هم به این سس اضافه کنید.

در ادامه مقاله طرز تهیه سس کره سیر را به شما آموزش می دهیم.

آموزش سس کره سیر چاشنی خوشمزه و لذیذ

سس کره سیر

مواد لازم سس کره سیر

کره 1 پیمانه
نمک 1.5 قاشق چایخوری
فلفل به میزان لازم
ادویه ایتالیایی 1 قاشق چایخوری
سیر تازه 1 – 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس کره سیر

روش تهیه سس کره سیر بسیار ساده است ضمن این که دست شما برای اضافه کرده انواع چاشنی ها به سس باز است و حتی می توانید با توجه به ذائقه خودتان از موسیر ، برگ سیر خرد شده یا پیازچه به جای سیر در این سس استفاده کنید.

کره را در دمای محیط بگذارید تا کاملا نرم شود و بتوانید با چاقو به راحتی آن را برش بزنید.

سیر را کاملا ساطوری و خرد کنید یا با پشت چاقو حبه سیر را له کنید و به کره اضافه کنید.

ادویه ها و نمک را به کره اضافه کنید و با هم زن دستی مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست و سبک شود.

سس کره با سیر شما آماده است.

از سس کره با سیر می توانید بلافاصله استفاده کنید ولی اگر تمایل دارید این سس را برای وعده های دیگر نگهداری کنید سس کره با سیر را در پلاستیک فریزرد بپیچید و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

بافت سس کره سیر در یخچال بسیار سفت می شود بنابراین همیشه 20 دقیقه قبل از استفاده آن را از یخچال خارج کنید تا نرم شود.

ماندگاری سس کره سیر

سس کره سیر در دمای محیط فاسد می شود بنابراین حتما آن را در یخچال نگهداری کنید. ماندگاری سس کره سیر در یخچال حدود 1 هفته است و اگر میخواهید مدت زمان بیشتری آن را نگه دارید حتما در فریزر بگذارید.  ماندگاری سس کره سیر در فریزی 2 – 3 ماه است.

برای هر بار استفاده بخشی از کره سیر را با چاقو جدا کرده و در دمای محیط بگذارید نرم شود و مابقی سس را فورا به فریزر برگردانید.

طعم سیر تازه و سبزیجات تازه در سس کره سیر بسیار بهتر است ولی استفاده از پودر سبزیجات خشک و پودر سیر باعث می شود که سس شما ماندگاری بیشتری داشته باشد.

برای این که طعم مواد به خورد هم برود بهتر است اجازه دهید سس کره سیر به مدت 1 روز در یخچال بماند.

از مواد زیر می توانید به عنوان جایگزین مواد گفته شده در سس کره با سیر متناسب با دائقه خودتان استفاده کنید.

پودر سیر به اندازه 1 – 2 قاشق چایخوری

آویشن ، جعفری ، ریحان ، مریم گلی ، رزماری

مارگارین ، کره گیاهی ، روغن نارگیل ، روغن زیتون

پنیر پارمزان

فلفل تند

مطالب مرتبط :

آموزش درست کردن املت لقمه ای لذیذ و خوشمزه

آموزش درست کردن املت لقمه ای لذیذ و خوشمزه مواد لازم برای…

۲۳ اسفند ۱۴۰۲

دستور پخت كباب تابه‌ ای جگر لذیذ و خوشمزه

دستور پخت كباب تابه‌ ای جگر لذیذ و خوشمزه مواد لازم :…

۴ بهمن ۱۴۰۲

طرز تهیه باسلوق رولتي آسان و خوشمزه برای روز پدر

طرز تهیه باسلوق رولتي آسان و خوشمزه برای روز پدر مواد لازم:…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن سالاد قارچ رژیمی خوشمزه

آموزش درست کردن سالاد قارچ رژیمی خوشمزه مواد لازم :   قارچ…

۴ بهمن ۱۴۰۲

دستور پخت شنسل ماهی قزل آلا خوشمزه و لذیذ

دستور پخت شنسل ماهی قزل آلا خوشمزه و لذیذ مواد لازم :…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ مواد لازم…

۴ بهمن ۱۴۰۲

طرز پخت خورشت ترش واش خورشت سنتی گیلانی

طرز پخت خورشت ترش واش خورشت سنتی گیلانی مواد لازم برای تهیه…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن دسر انبه ژله آلبالو مخصوص روز پدر

آموزش درست کردن دسر انبه ژله آلبالو مخصوص روز پدر مواد لازم…

۴ بهمن ۱۴۰۲

دیدگاهتان را بنویسید