صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : آموزش پخت زولبیای مصری

آموزش پخت زولبیای مصری

آموزش پخت زولبیای مصری

آموزش پخت زولبیای مصری

آموزش پخت زولبیای مصری

زولبیا را همه ما ایرانی ها می شناسیم. این شیرینی نه تنها در ایران که در مصر و دیگر کشورهای خاورمیانه رواج دارد. این خمیرهای پفکی سرخ شده در روغن، در شربت قند خیس می خوردند تا شیرین شوند. در مصر به شربت رنگ غذای قرمز یا زرد نیز اضافه می کنند و روی آن دارچین یا شکر می پاشند.

مواد لازم برای زولبیای مصری :

شربت زولبیای مصری :

شکر 5 پیمانه
 آب 2 و ¼ پیمانه
 آب لیموترش نصف یک عدد
 گلاب یک قاشق غذاخوری

خمیر زولبیای مصری :

 آرد کامل 4 پیمانه
 نمک نصف قاشق چایخوری
 آب لیموترش نصف یک عدد
 آب گرم 2 و 2/3 پیمانه
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه زولبیای مصری :

برای تهیه شربت، در یک قابلمه کوچک شکر، آب و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم‌جوش و غلیظ شود. حدود 10 دقیقه کافی است. گلاب را اضافه کنید و چند ثانیه روی حرارت هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

برای تهیه مایه زولبیا، در یک کاسه متوسط، آرد، نمک و خمیرمایه را با یکدیگر مخلوط کنید. به آرامی آب را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر یکدست شود و به حالت چسبندگی برسد. در این مرحله، روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید حدود یک ساعت و نیم در جای گرم بماند تا خمیر ور بیاید.

خمیر را یک بار هم بزنید و دوباره روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه دیگر کنار بگذارید تا ور بیایید.

داخل قابلمه را تا نصفه از روغن پر کنید. روغن که داغ شد، دو قاشق غذاخوری از ماه را درون آن بیندازید تا پف کند و طلایی شود. سریع آنها را از روغن بکشید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

می توانید مایه را داخل قیف شیرینی پزی بریزید و سپ داخل روغن داخل به شکل دلخواه بریزید. زولبیاها را چند ثانیه در شربت بخیسانید و کنار بگذارید.

 

دیدگاهتان را بنویسید