صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : آموزش پخت مرغ حلقه ای خوشمزه

آموزش پخت مرغ حلقه ای خوشمزه

آموزش پخت مرغ حلقه ای خوشمزه

آموزش پخت مرغ حلقه ای خوشمزه

آموزش پخت مرغ حلقه ای خوشمزه

مواد لازم برای مرغ حلقه ای :

 آرد سفید 300 گرم(3 پیمانه)
 خامه3 قاشق سوپخوری
 نمک 1/2 قاشق مرباخوری
 گشنیز خرد شده یا خشک2-3 قاشق سوپخوری
آب300 میلی لیتر (2 پیمانه)
ماء الشعیر1/4 پیمانه
مرغ پخته خرد شدهیک عدد سینه
زرشک3-4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
آبلیموبه دلخواه
پنیر پیتزابه دلخواه
پیاز درشت1 عدد
روغنجهت سرخ کردن

طرز تهیه مرغ حلقه ای :

ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنیز و ماء الشعیر را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد.

خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت 15-20 دقیقه استراحت می دهیم.

پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم. سینه مرغ خرد شده و فلفل دلمه  را به پیاز اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت می دهیم. سپس زرشک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در پایان آبلیمو و پنیر را اضافه می کنیم. و بعد از پختن اجازه می دهیم تا مواد سرد شود.

خمیر را به 8 قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت مستطیل (خیلی نازک) پهن کرده و مقداری از مواد را روی خمیر چیده (از هر طرف 1 سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت می پیچانیم.

بعد دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار می دهیم (می توانید دستتان را کمی خیس کنید)

و دو طرف آن را در روغن سرخ می کنیم.

هر چقدر خمیر را نازکتر صاف کنید حلقه های تردتری را خواهید داشت. این غذا را بهتر است با سس قرمز میل کنید.

** می توانید به جای مرغ و زرشک از ژامبون دودی مرغ و سس خردل و کمی پنیر خامه ای استفاده کنید.

در کل مواد درونی باید ترش مزه باشد.

دیدگاهتان را بنویسید