صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : جایگزین گلوکز در گز

جایگزین گلوکز در گز

جایگزین گلوکز در گز

جایگزین گلوکز در گز و انواع شیرینی جات به جای گلوکز از چی استفاده کنیم نی نی سایت جایگزین گلوکز مایع به جای گلوکز میشه از عسل استفاده کرد نی نی سایت 

گلوکز ماده ای است که خیلی ها دسترسی به آن ندارند و با اینحال در صنعت شیرینی پزی استفاده فراوانی ندارد نگران نباشید ما در آموزش زیر این مشکل را برایتان برطرف نموده ایم با سایت ستیکا همراه باشید .

از گلوکز برای تهیه شربت بار بامیه و زولبیا، گز، پاستیل خانگی، سس براق فرانسوی، روکش میوه، تزئین کیک و دسر و براق شدن بعضی مرباها و ژله‌ها استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه گلوکز خانگی:
شکر: 1 لیوان
آب: 1 لیوان
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
آب سرد: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه گلوکز خانگی :
شکر و آب را داخل قابلمه کوچکی ریخته و مخلوط کنید.

قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود.

وقتی شروع به ریز جوش زدن کرد هم نزنید و بگذارید روی شعله متوسط تا حدود ۵ دقیقه جوش بزند.

یک قاشق آبلیمو و یک قاشق آب سرد اضافه کرده و مخلوط کنید.

همچنان بگذارید جوش بزند تا وقتی که اگر نوک قاشق از شیره را داخل کمی آب سرد ریختید و با نوک انگشت بتوانید شیره را جمع کنید.

اگر جمع شد و توانستید در دست بگیرید گلوکز آماده است و می‌توانید شعله گاز را خاموش کنید.

به این نکته توجه کنید که گلوکز بعد از سرد شدن سفت خواهد شد، پس نگذارید بیش از حد روی گاز بماند.

بعد از سرد شدن داخل ظرف درب دار گذاشته و در یخچال یا کابینت نگهداری کنید.

اگر گلوکز موقع استفاده خیلی سفت بود، کمی روی بخار کتری قرار دهید تا نرم شود.

دیدگاهتان را بنویسید