صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستورالعمل تهیه سوفله شکلاتی خانگی

دستورالعمل تهیه سوفله شکلاتی خانگی

دستورالعمل تهیه سوفله شکلاتی خانگی

دستورالعمل تهیه سوفله شکلاتی خانگی

دستورالعمل تهیه سوفله شکلاتی خانگی

مواد لازم جهت تهیه سوفله شکلات:

 آرد۳ قاشق غذاخوری
 کره ۳ قاشق غذاخوری
 شکلات خرد شده۱ پیمانه
 شیر ۱ پیمانه
 تخم مرغ ۴ عدد
وانیل۱ قاشق چای خوری
شکر۱/۴ پیمانه

طرز تهیه سوفله شکلات :
– قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
– کره را در تابه‌ای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب شود.- آرد را ۲ بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملاً یکنواخت شود.
– شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی بدست آید. سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود.

دیدگاهتان را بنویسید