صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستورالعمل پخت پیراشکی سیب زمینی

دستورالعمل پخت پیراشکی سیب زمینی

دستورالعمل پخت پیراشکی سیب زمینی

دستورالعمل پخت پیراشکی سیب زمینی

دستورالعمل پخت پیراشکی سیب زمینی

مواد لازم برای پیراشکی سیب زمینی :

 سیب زمینی حدود 5 عدد
 گوشت چرخ کرده150 گرم
فلفل دلمه ریز خرد شده1 عدد
رب گوجه1 قاشق غذا‌خوری
تخم مرغ1 عدد
نمک، فلفل روغن و آویشنبه میزان لازم
پیاز1 عدد
پودر سوخاریبه میزان لازم

 

دستورالعمل پخت پیراشکی سیب زمینی :

ابتدا سیب زمینی ها را بپزید، سپس رنده کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن آن را تفت دهید.

بعد از این که کمی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و بعد فلفل دلمه، رب گوجه، نمک و فلفل و آویشن را هم اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید.

تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید تا صاف شود. از سیب‌زمینی پوره شده، به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را کف دست، باز کنید

از مواد گوشتی یک قاشق روی سیب زمینی بگذارید و دوباره آن را ببندید.

دیدگاهتان را بنویسید