صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستور پخت آش خشیل آذری خوشمزه با بلغور گندم

دستور پخت آش خشیل آذری خوشمزه با بلغور گندم

دستور پخت آش خشیل آذری خوشمزه با بلغور گندم

دستور پخت آش خشیل آذری خوشمزه با بلغور گندم

دستور پخت آش خشیل آذری خوشمزه با بلغور گندم

مواد لازم برای تهیه آش خشیل آذری با بلغور گندم 

مواد اولیه مقدار مورد نیاز
بلغور گندم ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آرد سفید ۴ تا ۶ قاشق غذاخوری
آب سرد ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شیر به مقدار لازم
عسل به مقدار لازم
کره محلی به مقدار لازم

 

مدت زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت آش خشیل: ۹۰ دقیقه
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم آش خشیل: حدود ۱۸۴ کیلوکالری

مراحل طرز تهیه خشیل اردبیلی با بلغور گندم

آش خشیل که بافت و طعمی تا حدودی شبیه به حلیم گندم دارد یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای محلی ترکی است که تبریزی‌ها و اردبیلی‌ها آن را برای وعده‌های مختلف از جمله صبحانه روزهای سرد زمستان هم تهیه می‌کنند و برای تهیه آن از بلغور گندم استفاده می‌شود. در مراحل طرز تهیه آش خشیل با بلغور گندم را دنبال کنید.

مرحله اول؛ بلغور را بپزید

در اولین مرحله از طرز تهیه خشیل ترکی باید بلغور گندم را در یک ظرف آب بریزید و برای چند ساعت بخیسانید. سپس آن را بپزید تا آب بلغور کشیده شود و خوب نرم شود. معمولا پختن بلغورها حدود ۱ ساعت طول می‌کشد.

در صورت تمایل می‌توانید بلغور گندم را به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی از فروشگاه‌های افق کوروش تهیه کنید.

مرحله دوم؛ آرد و آب را با بلغور گندم ترکیب کنید

در این مرحله باید در یک ظرف ۴ قاشق آرد را با ۴ لیوان آب سرد ترکیب کنید. سپس ترکیب آب و آرد را همراه با بلغور گندم پخته شده در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

در صورت تمایل می‌توانید آرد را به صورت اینترنتی، حضوری و تلفنی از فروشگاه‌های افق کوروش تهیه کنید.

حتما بخوانید  طرز تهیه نان لواش خانگی روی گاز

مرحله سوم؛ ترکیب آرد و بلغور گندم را بپزید

اجاره دهید ترکیب آرد، آب و بلغور با شعله ملایم بجوشد و غلیظ شود. در این مدت باید مدام مواد را هم بزنید تا ته نگیرند و بوی خامی آرد به طور کامل از بین برود. در صورت نیاز می‌توانید از ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری دیگر آرد برای افزایش غلظت آش استفاده کنید. غلظت آش خشیل باید از حلیم غلیظ‌تر شود.

مرحله چهارم؛ آش خشیل را سرو کنید

بعد از این که آش خشیل ترکی به غلظت مناسب رسید، شعله گاز را خاموش کنید و خشیل را در ظرف مورد نظرتان بریزید. وسط آش را گود کنید و مقداری شیر و عسل روی آن بریزید. سپس مقداری کره آب شده به آش اضافه کنید. مقدار کره‌ای به این آش اضافه می‌شود، کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.

مطالب مرتبط :

آموزش درست کردن املت لقمه ای لذیذ و خوشمزه

آموزش درست کردن املت لقمه ای لذیذ و خوشمزه مواد لازم برای…

۲۳ اسفند ۱۴۰۲

دستور پخت كباب تابه‌ ای جگر لذیذ و خوشمزه

دستور پخت كباب تابه‌ ای جگر لذیذ و خوشمزه مواد لازم :…

۴ بهمن ۱۴۰۲

طرز تهیه باسلوق رولتي آسان و خوشمزه برای روز پدر

طرز تهیه باسلوق رولتي آسان و خوشمزه برای روز پدر مواد لازم:…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن سالاد قارچ رژیمی خوشمزه

آموزش درست کردن سالاد قارچ رژیمی خوشمزه مواد لازم :   قارچ…

۴ بهمن ۱۴۰۲

دستور پخت شنسل ماهی قزل آلا خوشمزه و لذیذ

دستور پخت شنسل ماهی قزل آلا خوشمزه و لذیذ مواد لازم :…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ مواد لازم…

۴ بهمن ۱۴۰۲

طرز پخت خورشت ترش واش خورشت سنتی گیلانی

طرز پخت خورشت ترش واش خورشت سنتی گیلانی مواد لازم برای تهیه…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن دسر انبه ژله آلبالو مخصوص روز پدر

آموزش درست کردن دسر انبه ژله آلبالو مخصوص روز پدر مواد لازم…

۴ بهمن ۱۴۰۲

دیدگاهتان را بنویسید