صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستور پخت اسنک بیلینیس با ماهی سالمون دودی

دستور پخت اسنک بیلینیس با ماهی سالمون دودی

دستور پخت اسنک بیلینیس با ماهی سالمون دودی

دستور پخت اسنک بیلینیس با ماهی سالمون دودی

دستور پخت اسنک بیلینیس با ماهی سالمون دودی

مواد لازم برای تهیه اسنک بیلینیس با سالمون دودی (۸ نفر)

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
آرد دو صفر یا آرد گندم سیاه۸۰ گرم
پودر خمیر مایه۸ گرم
تخم مرغ۱ عدد
خامه۵۰ گرم
شیر۱۰۰ گرم
سالمون دودی۲۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای۱۰۰ گرم
لیموترش۱ عدد
پودر قند۱/۲ قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

 

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مدت زمان مورد نیاز برای پخت اسنک بیلینیس: ۱۵ دقیقه

مراحل طرز تهیه اسنک بیلینیس با سالمون دودی و پنیر خامه‌ای

اسنک بیلینی یا بیلینیس یکی از اسنک‌های خوشمزه و متفاوت با ماهی دودی است که به عنوان پیش غذا یا میان وعده می‌توانید آن را سرو کنید. خمیر این اسنک را می‌توانید به صورت آماده تهیه کرده یا خودتان در خانه درست کنید. در ادامه مراحل طرز تهیه اسنک بیلینیس را بخوانید.

مرحله اول: مواد خمیر اسنک را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه اسنک بیلینیس، مواد را از یخچال بیرون بیاورید تا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار بگیرند. تخم مرغ را بشکنید و سفیده و زرده آن را از هم جدا کنید. سفیده را در یک کاسه و زرده را در کاسه‌ای دیگر بریزید. زرده را با همزن یا چنگال هم بزنید تا وقتی که به سفیدی بزند.

در صورت تمایل می‌توانید تخم مرغ را از فروشگاه‌های افق کوروش به روش‌های خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی تهیه کنید.

مرحله دوم: خمیر اسنک را آماده کنید

بعد از اینکه زرده تخم مرغ را آماده کردید، به آرامی شیر را به آن اضافه کنید. خامه را هم به مخلوط خود بیفزایید و هم بزنید. آرد ایتالیایی یا آرد دو صفر یا آرد گندم سیاه و پودر خمیر مایه را دو بار از الک ریز رد کنید. سپس طی چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و هر بار مواد را هم بزنید. باید یک خمیر یکدست داشته باشید.

حتما بخوانید  طرز تهیه کیک چای بسیار خوشمزه و ساده در فر و در قابلمه

برای خرید آرد گندم، شیر و خامه می‌توانید به روش‌های خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی از فروشگاه‌های افق کوروش اقدام کنید.

مرحله سوم: خمیر را استراحت دهید

بعد از اینکه خمیر حالت منسجم به خود گرفت، روی آن را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در اتاق و دمای محیط قرار دهید تا خمیر مایه به عمل بیاید و خمیر پف کند. در این فاصله، سفیده تخم مرغ را بزنید تا کف کند. نمک و پودر قند را هم به آن اضافه کنید. نمک باعث کف کردن بیشتر سفیده می‌شود.

برای خرید نمک و قند می‌توانید به روش‌های خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی از فروشگاه‌های افق کوروش اقدام کنید.

مرحله چهارم: سفیده تخم مرغ را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه اسنک بیلینیس، خمیر که آماده شد، سفیده تخم مرغ را به آرامی به خمیر اضافه کنید و هم بزنید. زیاد خمیر را ورز ندهید تا کف سفیده نخوابد و از بین نرود چون در این صورت خمیرتان سفت می‌شود. سپس یک تابه را روی حرارت قرار دهید و در آن روغن بریزید تا داغ شود.

مرحله پنجم: خمیر اسنک را سرخ کنید

در این مرحله، با قاشق مقداری از خمیر را بردارید و در تابه بریزید. خمیر‌های دایره‌ای با قطر ۸ تا ۱۰ سانتی‌متر در تابه بریزید و مثل پنکیک، یک طرف خمیر که سرخ شد، طرف دیگر آن را هم سرخ کنید تا هر دو طرف آن، به رنگ طلایی دربیاید. همه خمیرها را به همین صورت آماده کنید و کنار بگذارید.

انواع روغن مایع سرخ کردنی و روغن جامد و نیمه جامد را از فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش به روش‌های تلفنی، حضوری و اینترنتی می‌توانید خریداری کنید.

مرحله ششم: مواد روی اسنک بیلینیس را آماده کنید

بعد از درست کردن خمیر‌های اسنک، پنیر خامه‌ای را در یک ظرف بریزید و آبلیمو را به آن اضافه کنید. مواد را با چنگال یا همزن بزنید تا رقیق شوند. سپس روی ظرف را بپوشانید و در دمای نسبتا گرم به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا طعم ترش آبلیمو به خورد پنیر برود.

برای خرید انواع پنیر صبحانه مثل پنیر خامه‌ای و آبلیمو می‌توانید از فروشگاه‌های افق کوروش به روش‌های تلفنی، حضوری یا اینترنتی اقدام کنید.

مرحله هفتم: اسنک بیلینیس را سرو کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه اسنک بیلینیس، وقتی پنیر طعم گرفت، روی لایه‌های خمیر که آماده کرده‌ بودید، مقداری از پنیر خامه‌ای طعم‌گرفته بمالید. روی خمیر اسنک یک تکه از ماهی سالمون بگذارید و به دلخواه با قارچ تفت داده شده، برش‌های میوه یا برگ ریحان تازه تزیین و آن را سرو کنید. نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید