صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستور پخت حلیم بادمجان لذیذ

دستور پخت حلیم بادمجان لذیذ

دستور پخت حلیم بادمجان لذیذ

دستور پخت حلیم بادمجان لذیذ

دستور پخت حلیم بادمجان لذیذ

مواد لازم برای حلیم بادمجان :

گوشت سردست یا گردن بره 500 گرم
 لوبیای سفید400 گرم
 بادمجان2 کیلو
 برنج1 پیمانه
 پیاز داغ5 قاشق غذاخوری
 کشک1 شیشه
 زردچوبه و نمک و فلفلبه مقدار لازم
 زعفران دمکردهبه مقدار لازم
نعنا داغبه مقدار لازم

 

طرز تهیه حلیم بادمجان :

برای تهیه ی حلیم بادمجان، ابتدا لوبیا را از شب قبل خیس کنید، تا نفخ آن گرفته شود.

بادمجان ها را پوست بگیرید و نمک بزنید تا آب سیاه و تلخ آن خارج شود.

برای پخت حلیم بادمجان لازم نیست بادمجان ها سرخ شوند می توانید هم سرخ کنید این کاملا سلیقه ای است.

گوشت را با 1 قاشق از پیاز سرخ شده و 3 لیوان آب بپزید. بعد از پخت آن را ریش ریش کنید

. و با انتهای دست خود خوب ورز بدهید تا جایی که گوشت ها به رنگ سفید شوند.

این کار باعث می شود بعد از مخلوط شدن با مواد حلیم بیشتر کش بیاید.

لوبیا و برنج و بادمجان ها را با 8 لیوان آب بگذارید (بهتر است آب گوشت را هم بریزید) تا کاملا بپزد و آب آن کامل گرفته شود و غلیظ شود.

نمک و فلفل سیاه و مقداری از زعفران را اضافه کنید. حتما به اینکه آب آن کامل گرفته شود توجه کنید زیرا در آخر آب می اندازد و شل می شود.

(می توانید این مرحله ی پخت را داخل زودپز انجام بدهید تا سرعت پخت بالا برود.)

سپس 4 قاشق پیاز سرخ شده و را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بهتر است ادویه ها را در روغن تفت بدهید تا خوش عطر شود. بعد از کشیده شدن آب مواد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید

از حرارت بیفتد و داخل غذاساز بریزید و آن را کاملا میکس کنید. تا مواد خوب نرم و یکدست شوند. دوباره روی حرارت برگردانید

و در این مرحله گوشت و زعفران دمکرده را به مواد اضافه کنید.

( اگر گوشت ها را خوب له و ورز ندادید قبل از ریختن در غذا ساز گوشت ها را اضافه کنید.)

و روی حرارت به جهت عقربه های ساعت مرتب هم بزنید تا مواد به طور کامل مخلوط شوند بعد از یک ربع کشک را اضافه کنید

و حدود یک ربع با کشک هم بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید