صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستور پخت سوپ شلغم زمستانی برای درمان سرماخوردگی

دستور پخت سوپ شلغم زمستانی برای درمان سرماخوردگی

دستور پخت سوپ شلغم زمستانی برای درمان سرماخوردگی

دستور پخت سوپ شلغم زمستانی برای درمان سرماخوردگی

دستور پخت سوپ شلغم زمستانی برای درمان سرماخوردگی

مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم و مرغ به روش مجلسی (برای ۴ نفر)

مواد اولیهمقدار مورد نیاز
گوشت سینه یا ران مرغ۲۵۰ گرم
شلغم۳ عدد متوسط
هویج۲ عدد کوچک
قارچ۴ عدد کوچک
پیاز۱ عدد متوسط
کره۱ قاشق چای‌خوری
زنجبیل تازه و رنده شده۱ قاشق غذاخوری
جو پرکبه مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار دلخواه
سبزی سوپ۵ قاشق غذاخوری
شیر۱ استکان (به دلخواه)

میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم سوپ شلغم: ۳۵۰ کالری

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت سوپ شلغم و مرغ: ۱۲۰ دقیقه

مراحل طرز تهیه سوپ شلغم مجلسی

طرز تهیه سوپ شلغم با شیر و جو یکی از مقوی‌ترین انواع سوپ شلغم است که برای علاقمندان به سوپ شیر هم بسیار جذاب است. این سوپ شلغم برای کودک هم بسیار مفید است و به خاطر خواص شلغم، جو، شیر، خواص هویج، خواص قارچ، خواص زنجبیل و سبزیجات تازه برای درمان خانگی سرماخوردگی نیز توصیه می‌شود.

مرحله اول؛ پختن مرغ برای سوپ شلغم

در طرز تهیه سوپ شلغم ابتدا باید مرغ را بشورید و با پیاز نگینی خرد شده و زنجبیل و مقداری آب بپزید. آب باید به حدی باشد که فقط روی مرغ را بپوشاند. وقتی آب داخل قابلمه به جوش آمد کف روی مرغ را بگیرید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

مرحله دوم؛ اضافه کردن سایر مواد به سوپ شلغم

در این مرحله از طرز تهیه سوپ شلغم با جو وقتی مرغ نیم‌پز شد، ۲ عدد هویج را اضافه کنید. بهتر است یکی از هویج‌ها را رنده کنید و دیگری را نگینی خرد کنید. شلغم‌ها را هم به اندازه دلخواه خرد و اضافه کند.

۱۰ دقیقه بعد قارچ‌ها را هم برش بزنید و اضافه کنید. یک قاشق چای‌خوری کره هم بریزید. همزمان با اضافه کردن قارچ، جو پرک را هم اضافه کنید. چون می‌خواهیم سوپ شلغم حسابی جا بیفتد و غلیظ شود باید روی شعله ملایم گاز آرام آرام بپزد.

مرحله سوم؛ آماده شدن سوپ شلغم

در ۲۰ دقیقه پایانی پخت سوپ شلغم سبزی سوپ و شیر (اختیاری) را اضافه کنید تا خواص سبزی و شیر در سوپ شلغم حفظ شود. چون سوپ رژیمی و برای درمان سرماخوردگی است بهتر است خامه استفاده نکنید و می‌توانید کره را هم حذف کنید. اگر هم آب قلم دارید حدود ½ فنجان آب قلم هم به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ شلغم جا افتاد و به غلظت دلخواه رسید شعله گاز را خاموش و به صورت داغ سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید