صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستور پخت سوپ شلغم زمستانی برای درمان سرماخوردگی

دستور پخت سوپ شلغم زمستانی برای درمان سرماخوردگی

دستور پخت سوپ شلغم زمستانی برای درمان سرماخوردگی

دستور پخت سوپ شلغم زمستانی برای درمان سرماخوردگی

دستور پخت سوپ شلغم زمستانی برای درمان سرماخوردگی

مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم و مرغ به روش مجلسی (برای ۴ نفر)

مواد اولیه مقدار مورد نیاز
گوشت سینه یا ران مرغ ۲۵۰ گرم
شلغم ۳ عدد متوسط
هویج ۲ عدد کوچک
قارچ ۴ عدد کوچک
پیاز ۱ عدد متوسط
کره ۱ قاشق چای‌خوری
زنجبیل تازه و رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
جو پرک به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار دلخواه
سبزی سوپ ۵ قاشق غذاخوری
شیر ۱ استکان (به دلخواه)

میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم سوپ شلغم: ۳۵۰ کالری

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت سوپ شلغم و مرغ: ۱۲۰ دقیقه

مراحل طرز تهیه سوپ شلغم مجلسی

طرز تهیه سوپ شلغم با شیر و جو یکی از مقوی‌ترین انواع سوپ شلغم است که برای علاقمندان به سوپ شیر هم بسیار جذاب است. این سوپ شلغم برای کودک هم بسیار مفید است و به خاطر خواص شلغم، جو، شیر، خواص هویج، خواص قارچ، خواص زنجبیل و سبزیجات تازه برای درمان خانگی سرماخوردگی نیز توصیه می‌شود.

مرحله اول؛ پختن مرغ برای سوپ شلغم

در طرز تهیه سوپ شلغم ابتدا باید مرغ را بشورید و با پیاز نگینی خرد شده و زنجبیل و مقداری آب بپزید. آب باید به حدی باشد که فقط روی مرغ را بپوشاند. وقتی آب داخل قابلمه به جوش آمد کف روی مرغ را بگیرید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

مرحله دوم؛ اضافه کردن سایر مواد به سوپ شلغم

در این مرحله از طرز تهیه سوپ شلغم با جو وقتی مرغ نیم‌پز شد، ۲ عدد هویج را اضافه کنید. بهتر است یکی از هویج‌ها را رنده کنید و دیگری را نگینی خرد کنید. شلغم‌ها را هم به اندازه دلخواه خرد و اضافه کند.

۱۰ دقیقه بعد قارچ‌ها را هم برش بزنید و اضافه کنید. یک قاشق چای‌خوری کره هم بریزید. همزمان با اضافه کردن قارچ، جو پرک را هم اضافه کنید. چون می‌خواهیم سوپ شلغم حسابی جا بیفتد و غلیظ شود باید روی شعله ملایم گاز آرام آرام بپزد.

مرحله سوم؛ آماده شدن سوپ شلغم

در ۲۰ دقیقه پایانی پخت سوپ شلغم سبزی سوپ و شیر (اختیاری) را اضافه کنید تا خواص سبزی و شیر در سوپ شلغم حفظ شود. چون سوپ رژیمی و برای درمان سرماخوردگی است بهتر است خامه استفاده نکنید و می‌توانید کره را هم حذف کنید. اگر هم آب قلم دارید حدود ½ فنجان آب قلم هم به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ شلغم جا افتاد و به غلظت دلخواه رسید شعله گاز را خاموش و به صورت داغ سرو کنید.

 

مطالب مرتبط :

آموزش درست کردن املت لقمه ای لذیذ و خوشمزه

آموزش درست کردن املت لقمه ای لذیذ و خوشمزه مواد لازم برای…

۲۳ اسفند ۱۴۰۲

دستور پخت كباب تابه‌ ای جگر لذیذ و خوشمزه

دستور پخت كباب تابه‌ ای جگر لذیذ و خوشمزه مواد لازم :…

۴ بهمن ۱۴۰۲

طرز تهیه باسلوق رولتي آسان و خوشمزه برای روز پدر

طرز تهیه باسلوق رولتي آسان و خوشمزه برای روز پدر مواد لازم:…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن سالاد قارچ رژیمی خوشمزه

آموزش درست کردن سالاد قارچ رژیمی خوشمزه مواد لازم :   قارچ…

۴ بهمن ۱۴۰۲

دستور پخت شنسل ماهی قزل آلا خوشمزه و لذیذ

دستور پخت شنسل ماهی قزل آلا خوشمزه و لذیذ مواد لازم :…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ مواد لازم…

۴ بهمن ۱۴۰۲

طرز پخت خورشت ترش واش خورشت سنتی گیلانی

طرز پخت خورشت ترش واش خورشت سنتی گیلانی مواد لازم برای تهیه…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن دسر انبه ژله آلبالو مخصوص روز پدر

آموزش درست کردن دسر انبه ژله آلبالو مخصوص روز پدر مواد لازم…

۴ بهمن ۱۴۰۲

دیدگاهتان را بنویسید