دستور پخت سوپ ماهی لذیذ کریسمس
مواد لازم برای تهیه سوپ ماهی کریسمس به روش اهال جمهوری چک
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
آب | ۸ لیوان فرانسوی دستهدار |
پیاز | ۲ عدد |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
سر، دم و فیله ماهی | از هر کدام یک عدد (برای استاک ماهی) |
جعفری | ۲ دسته |
شلغم خرد شده | ۱ عدد |
هویج خرد شده | ۲ عدد |
فیله ماهی (هر ماهی که دوست دارید) | ۲ تا ۳ عدد |
تخم ماهی کامل (اشپل) | ۱ عدد |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
جوز هندی، نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
جعفری خرد شده | به مقدار دلخواه برای تزیین |
مدت زمان آمادهسازی مواد: ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت سوپ ماهی مخصوص کریسمس: ۴۵ دقیقه
مراحل طرز تهیه سوپ ماهی کریسمس
مردم جمهوری چک در شب کریسمس یک نوع سوپ ماهی مخصوص درست میکنند. برای تهیه این سوپ معمولا از سر و دم ماهی کپور، فیله ماهی و سبزیجات استفاده میشود.
مرحله اول؛ عصاره ماهی (استاک ماهی) را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ ماهی کریسمس باید سر، دم و فیله ماهی کپور را با یک عدد پیاز خلال شده و مقداری آب و نمک در قابلمه بریزید و برای ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید و بعد شعله گاز را خاموش کنید و مواد را صاف کنید و از آب آن برای تهیه سوپ ماهی استفاده کنید.
مرحله دوم؛ سبزیجات را با تخم ماهی در کره تفت دهید
در این مرحله باید مقداری کره در ماهیتابه بریزید. سپس شغلم خرد شده، هویج خرد شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. در ادامه تخم ماهی (اشپل) را اضافه و همه مواد را خوب تفت دهید.
مرحله سوم؛ فیله ماهی و آرد را در کره تفت دهید
در یک قابلمه دیگر مقداری کره بریزید و سپس آرد را در کره تفت دهید. آرد را برای چند دقیقه در کره تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. در صورت تمایل میتوانید فیله ماهی را هم با کمی نمک و فلفل سیاه مزهدار کرده و مقداری در کره تفت دهید.
مرحله چهارم؛ سوپ ماهی را بپزید
در این مرحله ترکیب سبزیجات و اشپل ماهی، آرد تفت داده شده و عصاره ماهی را همراه با فیله ماهی خرد شده در قابلمه بریزید. شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید و مقداری جوز هندی، نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. اجازه دهید سوپ ماهی برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد و بعد شعله گاز را خاموش کنید. سوپ ماهی را در ظرف مورد نظرتان بریزید و آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید.