دستور پخت سیب زمینی با سس آلفردو
مواد لازم سیب زمینی با سس آلفردو
مواد لازم | میزان لازم |
سیب زمینی | 4 عدد |
قارچ | 400 گرم |
شیر | 1 لیوان |
خامه | 200 گرم |
کره | 50گرم |
پنیر پارمزان | به میزان دلخواه |
روغن زیتون | 1ق غ |
پودر سیر وآویشن | به مقدار دلخواه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ (آلفردو)
مرحله اول :
ابتدا سیب زمینی ها را شسته سپس پوست بگیرد و در ادامه به صورت خلال متوسط خرد کنید.
مرحله دوم :
سیب زمینی های خلالی شده را شسته سپس آبکش کنید تا آب آن خشک شود.
مرحله سوم :
در یک تابه مناسب مقدار مناسبی روغن بریزید سپس سیب زمینی ها را با شعله ملایم سرخ کنید.
مرحله چهارم :
مقدار نمک و زرد چوبه نیز به سیب زمینی ها اضافه کنید تا رنگ و طعم بهتری به خود بگیرد.
مرحله پنجم :
در تابه دیگری کره را به همراه روغن زیتون آب کرده.
مرحله ششم:
قارچ ها را با یک دستمال مرطوب تمیز کنید سپس پوست آن را بگیرید و به صورت ورقه ورقه خرد کرده و با روغن و کره سرخ کنید. می توانید کمی آبلیمو به قارچ ها اضافه کنید تا تیره نشوند.
مرحله هفتم :
در یک شیر داغ کن یک لیوان شیر بریزید.
مرحله هشتم :
قبل از به جوش آمدن شیر خامه را هم زده و به شیر اضافه کنید با همزن مدام هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
مرحله نهم :
پنیر پارمزان را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا سس شما حاضر شود.
مرحله دهم :
به قارچ ها ادویه های گفته شده را اضافه کنید و تفت دهید میزان پودر سیر و آویشن دلخواه است . اگر از طعم سیر لذت میبرید می توانید همراه با قارچ ها دو حبه سیر رنده کرده و سرخ کنید.
مرحله یازدهم :
سس آماده شده را به قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا سس شما کاملا با قارچ ترکیب شود.
مرحله دوازدهم :
سیب زمینی ها را در یک ظرف مناسب بریزید سپس سس قارچ را روی آن ریخته و سرو کنید. این ترکیب یکی از بهترین ترکیب های سیب زمینی می باشد.