صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستور پخت سیب زمینی با سس آلفردو

دستور پخت سیب زمینی با سس آلفردو

دستور پخت سیب زمینی با سس آلفردو

دستور پخت سیب زمینی با سس آلفردو

دستور پخت سیب زمینی با سس آلفردو

مواد لازم سیب زمینی با سس آلفردو

مواد لازم میزان لازم
سیب زمینی 4 عدد
قارچ 400 گرم
شیر 1 لیوان
خامه 200 گرم
کره 50گرم
پنیر پارمزان به میزان دلخواه
روغن زیتون 1ق غ
پودر سیر وآویشن به مقدار دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ (آلفردو)

مرحله اول : 

ابتدا سیب زمینی ها را شسته سپس پوست بگیرد و در ادامه به صورت خلال متوسط خرد کنید.

مرحله دوم : 

سیب زمینی های خلالی شده را شسته سپس آبکش کنید تا آب آن خشک شود.

 مرحله سوم : 

در یک تابه مناسب مقدار مناسبی روغن بریزید سپس سیب زمینی ها را با شعله ملایم سرخ کنید.

مرحله چهارم :

مقدار نمک و زرد چوبه نیز به سیب زمینی ها اضافه کنید تا رنگ و طعم بهتری به خود بگیرد.

مرحله پنجم :

در تابه دیگری کره را به همراه روغن زیتون آب کرده.

مرحله ششم: 

قارچ ها را با یک دستمال مرطوب تمیز کنید سپس پوست آن را بگیرید و به صورت ورقه ورقه خرد کرده و با روغن و کره سرخ کنید. می توانید کمی آبلیمو به قارچ ها اضافه کنید تا تیره نشوند.

مرحله هفتم :

در یک شیر داغ کن یک لیوان شیر بریزید.

مرحله هشتم :

قبل از به جوش آمدن شیر خامه را هم زده و به شیر اضافه کنید با همزن مدام هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

مرحله نهم : 

پنیر پارمزان را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا سس شما حاضر شود.

مرحله دهم :

به قارچ ها ادویه های گفته شده را اضافه کنید و تفت دهید میزان پودر سیر و آویشن دلخواه است . اگر از طعم سیر لذت میبرید می توانید همراه با قارچ ها دو حبه سیر رنده کرده و سرخ کنید.

مرحله یازدهم : 

سس آماده شده را به قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا سس شما کاملا با قارچ ترکیب شود.

مرحله دوازدهم : 

سیب زمینی ها را در یک ظرف مناسب بریزید سپس سس قارچ را روی آن ریخته و سرو کنید. این ترکیب یکی از بهترین ترکیب های سیب زمینی می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید