صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستور پخت شیرینی پاپیونی خانگی

دستور پخت شیرینی پاپیونی خانگی

دستور پخت شیرینی پاپیونی خانگی

دستور پخت شیرینی پاپیونی خانگی

دستور پخت شیرینی پاپیونی خانگی

مواد لازم برای 30 تا شیرینی پاپیونی :

 سفیده تخم مرغ  2 عدد
 پودر پسته یک چهارم پیمانه
 پودر قند  یک دوم پیمانه
 خمیر هزارلا 1 کیلوگرم

 

طرز تهیه شیرینی پاپیونی :

خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2 سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید.

وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید

به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید یا این که می توانید

بعد از پخت مقداری شربت روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

دیدگاهتان را بنویسید