دستور پخت شیرینی پاپیونی خانگی
مواد لازم برای 30 تا شیرینی پاپیونی :
سفیده تخم مرغ | 2 عدد |
پودر پسته | یک چهارم پیمانه |
پودر قند | یک دوم پیمانه |
خمیر هزارلا | 1 کیلوگرم |
طرز تهیه شیرینی پاپیونی :
خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2 سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید.
وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.
سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید
به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.
بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید یا این که می توانید
بعد از پخت مقداری شربت روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.