صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستور پخت پای مرنگ لیمو

دستور پخت پای مرنگ لیمو

دستور پخت پای مرنگ لیمو

دستور پخت پای مرنگ لیمو

دستور پخت پای مرنگ لیمو

مواد لازم برای تهیه ی پای مرنگ لیمو :

 شکر دانه ریز  1 فنجان + 6 قاشق غذاخوری
 آرد همه منظوره  1/4 فنجان
 نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
 نمک یک چهارم قاشق چایخوری
 آب  2 فنجان
 آب لیمو تازه یک چهارم فنجان
تخم مرغ، سفیده و زرده جدا شده  3 عدد
 کره بدون نمک 1 قاشق غذاخوری
پوست لیمو 1 قاشق غذاخوری
خمیر پای پخته و خنک شده 1 عدد

روش آماده سازی پای مرنگ لیمو :

فر را با دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس در یک قابلمه، 1 فنجان شکر، آرد، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید.

با همزن خوب بزنید تا ترکیب شوند. آب و آبلیمو را هم بزنید و با حرارت متوسط آن را بپزید

و مرتباً هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ شوند. غلظت آن باید تا حدی باشد که پشت قاشق را بپوشاند.

مواد را با هم مخلوط کنید و روی گاز قرار بدهید

در یک کاسه کوچک، زرده های تخم مرغ خود را هم بزنید و به آرامی مقداری از مخلوط داغ را اضافه کنید،

و تمام مدت آن را مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را دوباره در قابلمه بریزید و به مدت 1 دقیقه مرتباً هم بزنید و بپزید.

باید غلظت مواد مانند پودینگ شود.

سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و کره و پوست لیمو را به آن اضافه کنید.

هم بزنید تا مخلوط شود، سپس داخل نان پای آماده شده بریزید.

زرده را به مواد غلیظ شده اضافه کنید

برای تهیه مرنگ، سفیده را در یک کاسه بزرگ هم بزنید تا کف کند.

(ساده ترین کار مطمئناً این است که در میکسر یا با همزن دستی انجام شود.)

6 قاشق غذاخوری باقیمانده شکر را به صورت قاشق، قاشق اضافه کنید. مخلوط کردن را ادامه بدهید.

تا قله های سفت در آن شکل بگیرد.

مرنگ را با احتیاط روی مایع داغ پهن کنید. تمام قسمت های پای را باید بپوشانید در صورت تمایل می توانید

روی آن را به صورت نامنظم در آورید. سپس آن را در فر از قبل گرم شده به مدت 5 دقیقه قرار بدهید

یا تا زمانی که قله های روی مرنگ کمی قهوه ای شوند. دقت کنید هنگام لمس مرنگ شما سفت شود.

در حین پخت آن را بچرخانید تا به صورت یکسان طلایی شود.

سپس از داخل فر خارج کنید و اجازه بدهید در دمای اتاق خنک شود تا کاملاً سرد شود.

اگر نمی خواهید آن را فوراً سرو کنید. 3-6 ساعت قبل از سرو در یخچال به صورت رو باز قرار بدهید.

مطالب مرتبط :

آموزش درست کردن املت لقمه ای لذیذ و خوشمزه

آموزش درست کردن املت لقمه ای لذیذ و خوشمزه مواد لازم برای…

۲۳ اسفند ۱۴۰۲

دستور پخت كباب تابه‌ ای جگر لذیذ و خوشمزه

دستور پخت كباب تابه‌ ای جگر لذیذ و خوشمزه مواد لازم :…

۴ بهمن ۱۴۰۲

طرز تهیه باسلوق رولتي آسان و خوشمزه برای روز پدر

طرز تهیه باسلوق رولتي آسان و خوشمزه برای روز پدر مواد لازم:…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن سالاد قارچ رژیمی خوشمزه

آموزش درست کردن سالاد قارچ رژیمی خوشمزه مواد لازم :   قارچ…

۴ بهمن ۱۴۰۲

دستور پخت شنسل ماهی قزل آلا خوشمزه و لذیذ

دستور پخت شنسل ماهی قزل آلا خوشمزه و لذیذ مواد لازم :…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ

آموزش درست کردن میگوی سیر و عسل آسان و لذیذ مواد لازم…

۴ بهمن ۱۴۰۲

طرز پخت خورشت ترش واش خورشت سنتی گیلانی

طرز پخت خورشت ترش واش خورشت سنتی گیلانی مواد لازم برای تهیه…

۴ بهمن ۱۴۰۲

آموزش درست کردن دسر انبه ژله آلبالو مخصوص روز پدر

آموزش درست کردن دسر انبه ژله آلبالو مخصوص روز پدر مواد لازم…

۴ بهمن ۱۴۰۲

دیدگاهتان را بنویسید