صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : دستور پخت پای مرنگ لیمو

دستور پخت پای مرنگ لیمو

دستور پخت پای مرنگ لیمو

دستور پخت پای مرنگ لیمو

دستور پخت پای مرنگ لیمو

مواد لازم برای تهیه ی پای مرنگ لیمو :

 شکر دانه ریز 1 فنجان + 6 قاشق غذاخوری
 آرد همه منظوره 1/4 فنجان
 نشاسته ذرت3 قاشق غذاخوری
 نمکیک چهارم قاشق چایخوری
 آب 2 فنجان
 آب لیمو تازهیک چهارم فنجان
تخم مرغ، سفیده و زرده جدا شده 3 عدد
 کره بدون نمک1 قاشق غذاخوری
پوست لیمو1 قاشق غذاخوری
خمیر پای پخته و خنک شده1 عدد

روش آماده سازی پای مرنگ لیمو :

فر را با دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس در یک قابلمه، 1 فنجان شکر، آرد، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید.

با همزن خوب بزنید تا ترکیب شوند. آب و آبلیمو را هم بزنید و با حرارت متوسط آن را بپزید

و مرتباً هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ شوند. غلظت آن باید تا حدی باشد که پشت قاشق را بپوشاند.

مواد را با هم مخلوط کنید و روی گاز قرار بدهید

در یک کاسه کوچک، زرده های تخم مرغ خود را هم بزنید و به آرامی مقداری از مخلوط داغ را اضافه کنید،

و تمام مدت آن را مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را دوباره در قابلمه بریزید و به مدت 1 دقیقه مرتباً هم بزنید و بپزید.

باید غلظت مواد مانند پودینگ شود.

سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و کره و پوست لیمو را به آن اضافه کنید.

هم بزنید تا مخلوط شود، سپس داخل نان پای آماده شده بریزید.

زرده را به مواد غلیظ شده اضافه کنید

برای تهیه مرنگ، سفیده را در یک کاسه بزرگ هم بزنید تا کف کند.

(ساده ترین کار مطمئناً این است که در میکسر یا با همزن دستی انجام شود.)

6 قاشق غذاخوری باقیمانده شکر را به صورت قاشق، قاشق اضافه کنید. مخلوط کردن را ادامه بدهید.

تا قله های سفت در آن شکل بگیرد.

مرنگ را با احتیاط روی مایع داغ پهن کنید. تمام قسمت های پای را باید بپوشانید در صورت تمایل می توانید

روی آن را به صورت نامنظم در آورید. سپس آن را در فر از قبل گرم شده به مدت 5 دقیقه قرار بدهید

یا تا زمانی که قله های روی مرنگ کمی قهوه ای شوند. دقت کنید هنگام لمس مرنگ شما سفت شود.

در حین پخت آن را بچرخانید تا به صورت یکسان طلایی شود.

سپس از داخل فر خارج کنید و اجازه بدهید در دمای اتاق خنک شود تا کاملاً سرد شود.

اگر نمی خواهید آن را فوراً سرو کنید. 3-6 ساعت قبل از سرو در یخچال به صورت رو باز قرار بدهید.

دیدگاهتان را بنویسید