دستور پخت پای گوشت تابه ای غذای لبنانی
مواد لازم برای تهیه مواد خمیر پای گوشت
مواد لازم | میزان لازم |
آب | 2 فنجان |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
آرد | 5 و نیم فنجان |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه خمیر پای گوشت تابه ای
- 2 فنجان آب دمای اتاق را با یک قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید تا نمک در آب حل شود.
- 5 و نیم فنجان آرد اضافه کنید.
- آرد و آب را هم بزنید تا خمیر شود.
- در این مرحله 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر را به آن بیافزایید و با دست ورز دهید تا به دست نچسبد.
- سطح کار را آردپاشی نمایید.
- خمیر را روی سطح 5 دقیقه دیگر ورز دهید.
- خمیر را به 16 قسمت تقسیم کنید.
- سینی را آرد بپاشید.
- توپ های گرد درست نمایید.
- گلوله ها را بپوشانید و بگذارید استراحت کند.
مواد لازم برای تهیه مواد میانی پای گوشت لبنانی
مواد لازم | میزان لازم |
پیاز | 2 عدد |
فلفل دلمه ای سبز | 4 عدد |
گوجه فرنگی پوست کنده | 5 عدد |
جعفری | نصف دسته |
گوشت چرخ کرده | 1 کیلو |
نمک | 1 ونیم قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
پاپریکا | 2 قاشق غذاخوری |
زیره | 1 قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 4 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 5 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پای گوشت لبنانی
- 4 عدد فلفل دلمه ای را بسیار ریز خرد کنید، می توانید از غذاساز نیز استفاده کنید.
- 2 عدد پیاز متوسط را خیلی ریز یا با غذا ساز برش دهید.
- 5 عدد گوجه فرنگی پوست کنده را خیلی ریز خرد و یا پوره کنید.
- نصف دسته جعفری را خیلی خرد کنید.
- 1 کیلو گوشت چرخ کرده را به مواد بیافزایید.
- 1 و نیم قاشق چایخوری نمک بیافزایید.
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه را با مواد ترکیب کنید.
- 2 قاشق پاپریکا بیافزایید.
- 1 قاشق چایخوری زیره اضافه نمایید.
- 4 قاشق غذاخوری رب به مواد بیافزایید.
- به ترکیبتان 5 قاشق غذاخوری روغن مایع افزوده و حالا مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
- چند دقیقه گوشت را ورز دهید تا تمامی مواد به خورد گوشت برود.
مرحله پایانی تهیه پای گوشت لبنانی
- محل کار را آردپاشی کنید.
- خمیر را با وردنه باز کنید.
- خمیر باز شده شما باید نازک باشد.
- درون یک بشقاب تخت کمی آرد بپاشید.
- خمیر را درون بشقاب بگذارید.
- روی خمیر دو قاشق غذاخوری پر از مواد آماده گوشتی خود بریزید.
- مواد گوشتی را روی خمیر پخش کنید.
- تابه را روی حرارت گاز گرم کنید.
- خمیر را درون تابه قرار دهید، از طریق بشقاب راحت تر می توانید خمیر را درون تابه بیاندازید.
- درب تابه را به مدت 5 دقیقه بگذارید.
- بعد از 5 دقیقه درب تابه را بردارید.
- 2 یا سه دقیقه اجازه دهید خمیر با درب باز بپزد.
- به همین ترتیب پخت را ادامه دهید و خمیرها را بر روی یکدیگر قرار دهید.
- برای لقمه کردن خمیرها روی خمیر را چند دقیقه بپوشانید.
- درون خمیر کاهو، گوجه و… قرار داده و با فشردن یک لیمو بر روی مواد لقمه کنید.
- پای گوشت لبنانی شما آماده است، نوش جان نمایید.