طرز تهیه بلغور پلو ترکیه آسان و سریع و خوشمزه
بلغور پلو ترکیه ای
مواد لازم بلغور پلو ترکیه ای
بلغور پلویی | 2 لیوان |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
فلفل سبز | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذا خوری |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه بلغور پلو ترکیه ای
بلغور را پارک کرده بشویید و به مدت 2 ساعت در آب خیس کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شود.
فلفل سبز نگینی شده را به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه به پیاز داغ اضافه کنید.
گوجه را پوست گرفته پوره کنید و به همراه رب گوجه به پیاز داغ اضافه کرده تفت دهید تا غلیظ شود.
آب بلغور را خالی کرده به سس اضافه کنید و تفت دهید.
روی مواد را با آب جوش بپوشانید و صبر کنید تا آب تبخیر شود سپس در قابلمه را بگذارید و 15 دقیقه بلغور را دم کنید.
بلغور پلوی شما آماده است و میتوانید به همراه ماست چکیده سرو نمایید.