صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه ترشی خوش مزه زمستانی

طرز تهیه ترشی خوش مزه زمستانی

طرز تهیه ترشی خوش مزه زمستانی

طرز تهیه ترشی خوش مزه زمستانی

 طرز تهیه ترشی خوش مزه زمستانی

مواد لازم :

 خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد هر کدام هشت عدد
 جوز هندی درسته یک عدد
 سرکه سفید و نمک به میزان لازم
 زنجبیل تازه کوچک چهار تکه
 خلال شیرین شده پرتقالسه قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

سرکه را در ظرفی ریخته و می گذاریم به مدت 10 دقیقه بجوشد.
سپس از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی می شود.

خرمالوها را شسته و می گذاریم تا خشک شود.
به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد می کنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر می کنیم.

خرمالوها را به صورت منظم در یک ظرف شیشه ای تمیز می گذاریم و میان آنها جوزهندی و خرما قرار می دهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها می ریزیم در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد می ریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را بگیرد.

در شیشه را می بندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری می کنیم. این ترشی پس از 15 روز آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید