طرز تهیه ترشی لبو و انار به روش جدید و سریع
طرز تهیه ترشی انار و لبو :
مواد لازم برای ترشی انار و لبو :
لبو | 4 عدد |
دانه انار | 2 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
سرکه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی لبو با انار :
ابتدا لبو را پوست بگیرید و رنده کنید. همچنین می توانید آن را به صورت مکعبی برش بزنید.
لبوی رنده شده، شکر و مقداری سرکه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا لبو بپزد و نرم شود. سرکه را تا اندازه ای اضافه کنید که روی لبوی رنده شده را بگیرد.
پس از پخت اجازه بدهید لبوها خنک شوند. سپس دانه های انار و نمک را اضافه کنید. مواد را داخل شیشه ای تمیز و خشک بریزید و روی آن مقداری سرکه بریزید.
شیشه ترشی را 3 – 5 روز در یخچال قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند.