صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه ترشی لبو و انار به روش جدید و سریع

طرز تهیه ترشی لبو و انار به روش جدید و سریع

طرز تهیه ترشی لبو و انار به روش جدید و سریع

طرز تهیه ترشی لبو و انار به روش جدید و سریع

طرز تهیه ترشی لبو و انار به روش جدید و سریع

طرز تهیه ترشی انار و لبو :

مواد لازم برای ترشی انار و لبو :

 لبو 4 عدد
 دانه انار 2 پیمانه
 شکر 1 پیمانه
نمک2 قاشق چایخوری
 سرکهبه مقدار لازم

طرز تهیه ترشی لبو با انار :

ابتدا لبو را پوست بگیرید و رنده کنید. همچنین می توانید آن را به صورت مکعبی برش بزنید.

لبوی رنده شده، شکر و مقداری سرکه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا لبو بپزد و نرم شود. سرکه را تا اندازه ای اضافه کنید که روی لبوی رنده شده را بگیرد.

پس از پخت اجازه بدهید لبوها خنک شوند. سپس دانه های انار و نمک را اضافه کنید. مواد را داخل شیشه ای تمیز و خشک بریزید و روی آن مقداری سرکه بریزید.

شیشه ترشی را 3 – 5 روز در یخچال قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند.

 

دیدگاهتان را بنویسید