طرز تهیه توپک تن ماهی یک فینگر فود عالی
مواد لازم برای توپک تن ماهی :
تن ماهی | یک قوطی |
سیب زمینی متوسط آبپز شده | دو عدد |
شوید خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
پیازچه خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | یک عدد |
فلفل و پودر آویشن و پودر سیر | به میزان لازم |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
طرز تهیه توپک تن ماهی :
سیب زمینی آبپز شده را رنده کنید و سپس گوشت تن ماهی، تخم مرغ، شوید خردشده، پیازچه خردشده و فلفل و آویشن و پودر سیر را به سیب زمینی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و به صورت توپک های کوچکی از مواد درست کنید. نمک با احتیاط اضافه کنید چون تن ماهی خودش بانمک هست تخم مرغ را بزنید و توپک ها را داخل تخم مرغ بغلتانید و سپس درون آرد سوخاری بزنید دوبار اینکار را انجام بدهید تا کاور ضخیم تری داشته باشد سپس یک ساعت درون یخچال استراحت بدهید و سرخ کنید.