صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه جار کیک شکلاتی برای کافی شاپ

طرز تهیه جار کیک شکلاتی برای کافی شاپ

طرز تهیه جار کیک شکلاتی

طرز تهیه جار کیک شکلاتی برای کافی شاپ

طرز تهیه جار کیک شکلاتی برای کافی شاپ

مواد لازم جار کیک شکلاتی

آرد۱ لیوان دسته‌ دار فرانسوی
شکر دانه ریز ۳/۴ لیوان دسته‌ دار فرانسوی
پودر کاکائوی شیرین نشده۱/۴ لیوان دسته‌ دار فرانسوی
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای‌ خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای‌ خوری
روغن نباتی ۱/۲ لیوان دسته‌ دار فرانسوی
باترمیلک۳/۴ لیوان دسته‌ دار فرانسوی
تخم مرغ۱ عدد
عصاره‌ وانیل۱ قاشق چای‌ خوری
مواد لازم برای فراستینگ یا لایه‌ های خامه‌ای جار کیک
 پودر قند۳ تا ۴ لیوان دسته‌ دار فرانسوی
کره بدون نمک ( نرم شده ) ۱/۲ لیوان دسته‌ دار فرانسوی
شیر ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
عصاره‌ وانیل۱ قاشق چای‌ خوری

طرز تهیه جار کیک شکلاتی

همه مواد را از 2 ساعت قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.

قبل از شروع مخلوط کردن مواد ، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

آرد ، شکر ، پودر کاکائو ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.

در ظرفی دیگر روغن نباتی ، شیر کره ای ، تخم مرغ و عصاره وانیل را مخلوط کنید.

ترکیب مواد خشک را در 3 مرحله به مواد مرطوب اضافه کرده و با لیسک به اندازه ای هم بزنید که یکدست شود.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و  تا نیمه سینی را با خمیر پر کنید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

سینی را کناری بگذارید تا کاملا خنک شود.

در صورتی که ضخامت کیک زیاد بود میتوانید به صورت افقی برش بزنید تا نازک تر شود و سپس به اندازه شیشه ها با کاتر کیک ها را برش بزنید.

برای تهیه فراستینگ جارکیک ، پودر قند و کره را با همزن بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود.

تا جایی که به مخلوط شیر اضافه کنید تا به قوام دلخواهتان برسد.

عصاره وانیل را هم اضافه کرده هم بزنید.

فراستینگ را داخل قیف بریزید.

یک لایه کیک داخل شیشه قرار دهید و رویش را با یک لایه فراستینگ پر کنید و این کار را تا پر شدن شیشه ادامه دهید.

لایه آخر را با فراستینگ تزئین کنید و رویش خرده کیک بپاشید.

برای فیلینگ جار کیک میتوانید از خامه فرم گرفته قنادی هم استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید