صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه جار کیک کاراملی ترند شده در اینستاگرام

طرز تهیه جار کیک کاراملی ترند شده در اینستاگرام

طرز تهیه جار کیک کاراملی

طرز تهیه جار کیک کاراملی ترند شده در اینستاگرام

طرز تهیه جار کیک کاراملی ترند شده در اینستاگرام

مواد لازم جار کیک کاراملی

تخم مرغ  ۲ عدد
شکر۵۰ گرم
آرد سفید قنادی۵۰ گرم
بکینگ پودریک دوم قاشق چای خوری
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
 آب داغ۱ قاشق سوپ خوری سر خالی
خامه شیرین شده قنادیبه مقدار لازم
شکر۷۵ گرم
شیریک سوم پیمانه
خامه صبحانه۱۰۰ گرم

طرز تهیه جار کیک کاراملی

برای تهیه این جار کیک از کیک اسفنجی دو تخم مرغی استفاده کردیم .

برای تهیه کیک اسفنجی دو تخم مرغی آرد قنادی و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده ها را با دور تند همزن به مدت 2 دقیقه بزنید تا کف کند سپس حین هم زدن نصف شکر را کم کم به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا سفیده ها کاملا فرم بگیرند و در صورت برگرداند ظرف تکان نخورند.

و در ادامه برای پخت جار کیک

زرده تخم مرغ ، وانیل و بقیه شکر را در ظرفی دیگر هم بزنید تا غلیظ و حجیم و کش دار شود. حین هم زدن آب داغ را کم کم اضافه کنید و با دور تند همزن به هم زدن ادامه دهید تا زرده تخم مرغ خودش را نگیرد.

نصف آرد را به زرده ها اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی با هم مخلوط کنید.  سپس نصف سفیده تخم مرغ را اضافه کرده به خورد مواد بدهید.

دوباره مابقی آرد و سپس مابقی سفیده تخم مرغ را با حرکات دورانی لیسک در یک جهت با مواد مخلوط کنید تا پف سفیده نخوابد.

کف یک قالب مربعی  20 سانتی را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر کیک را داخل قالب بریزید و رویش را با لیسک صاف کنید و به مدت 25 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار بدهید.

تست پخت کیک

برای تست پختن ، از فرو کردن یک خلال دندان وسط کیک استفاده کنید در صورتی که خمیری به خلال دندان نچسبید یعنی پخت کیک کامل شده است.

کیک را کناری بگذارید تا کاملا خنک شود سپس کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید.

برای تهیه فیلینگ کاراملی شکر را در ظرفی مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا کم کم ذوب شود برای این که شکر نسوزد به جای استفاده از قاشق فقط کاسه را حرکت بدهید تا مواد داخلش جا به جا شوند.

صبر کنید تا تمام شکرها ذوب شده و به رنگ کهربایی درآیند.

شیر و خامه را مخلوط کنید و کم کم به کارامل اضافه کنید و هم بزنید. مراقب پاشیدن شیر روی حرارت باشید.

زمانی که تمام کارامل داخل شیر حل شد و مواد غلیظ شد ، حرارت را خاموش کنید و صبرکنید تا سس کارامل خنک شود. بهتر  است سس کارامل را از روز قبل آماده کنید و دخل یخچال نگه دارید.

خامه شیرین قنادی را از فریزر خارج کنید و صبر کنید یخش باز شود سپس با دور تند همزن حدود 7 – 10 دقیقه بزنید تا کاملا فرم بگیرد.

کیک را به اندازه ظرف برش بزنید و کف ظرف قرار دهید.

با قلم مو مقداری آبمیوه ، نسکافه یا شیر کارامل روی سطح کیک ها بکشید ، خامه فرم گرفته را با قیف روی سطح کیک بزنید.

سس کارامل را در قیفی دیگر با سر باریک بریزید و روی لایه خامه را فیلینگ کاراملی بزنید.

به همین ترتیب شیشه ها را پر کنید و رویشان را با سس کارامل تزئین کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید