صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه خوراک اسفناج و قارچ آسیایی فوری

طرز تهیه خوراک اسفناج و قارچ آسیایی فوری

طرز تهیه خوراک اسفناج و قارچ آسیایی فوری

طرز تهیه خوراک اسفناج و قارچ آسیایی فوری

طرز تهیه خوراک اسفناج و قارچ آسیایی فوری

جهت بهتر شدن طعم خوراک اسفناج و قارچ از قارچ های آسیایی که به صورت کنسرو در فروشگاه های شرقی موجود است، استفاده نمایید. در صورت در دسترس نبودن، می توانید قارچ دکمه ای را جایگزین آن نمایید.

مواد لازم برای خوراک اسفناج و قارچ :

دانه کاج 25 گرم
 برگ ریز و تازه اسفناج 500 گرم
 پیاز قرمز1 عدد
 سیر 2 حبه
روغن نباتی3 قاشق غذاخوری
کنسرو قارچ چینی یا آسیایی، آبکش شده425 گرم
کشمش3 قاشق غذاخوری
سویا سس2 قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم

 

طرز تهیه خوراک اسفناج و قارچ چینی :
یک وک یا ماهیتابه بزرگ چدنی را گرم نمایید.

دانه های کاج را بدون روغن در آن تفت داده تا طلایی و برشته شوند. آن ها را با کفگیر بیرون آورده و تا زمان نیاز کنار بگذارید.

اسفناج را کامل شسته، برگ های آن را از ساقه های بلند جدا نمایید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه کاملا خشک نمایید.

با استفاده از یک چاقوی تیز، سیر و پیاز قرمز را ورقه نمایید.

روغن آفتابگردان را در وک یا ماهیتابه گرم نموده، سیر و پیاز را درون آن ریخته و یک دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

اسفناج و قارچ را به آن ها اضافه نموده و به تفت دادن ادامه دهید تا برگ ها نرم شده و جمع گردند.

کشمش، دانه کاج و سویا سس را به مواد داخل وک افزوده و به سبک شرقی تفت دهید تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.

جهت طعم بهتر به آن نمک زده و داخل ظرف مخصوص پذیرایی گرم شده، سرو نمایید.

توصیه سرآشپز :
کشمش ها را قبل از مصرف، در آب خیس دهید تا پف نمایند و خشک نباشند.

دیدگاهتان را بنویسید