طرز تهیه خورشت کدو حلوایی خوشمزه مناسب فصل سرما
خورش کدو حلوایی
مواد لازم خورش کدو حلوایی
گوشت گوسفندی | ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم |
کدو حلوایی | ۵۰۰ ‘گرم |
آلو خورشتی | صد گرم |
پیاز | یک عدد |
سیر | دو تا سه حبه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
آب لیموترش | سه قاشق غذا خوری |
زردچوبه | نصف قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ١/۴ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
پودر دارچین | ١/٢ قاشق چای خوری |
ادویه کاری | یک چهارم قاشق چای خوری |
نمک | به میزان لازم |
زعفران | دو قاشق غذا خوری |
پودرهل | در صورت تمایل |
کره | ۳۰ گرم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش کدو حلوایی
پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا شفاف شود.
گوشت گوسفند قیمه شده را اضافه کرده تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
سیر را خرد کرده اضافه کنید و تفت دهید.
ادویه ها را اضافه کرده مخلوط کنید.
رب گوجه را اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ باز کند.
2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده اضافه کنید و سپس 2 – 3 پیمانه آب به قابلمه بیفزایید و شعله را زیاد کنید جوش بیاید.
سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و 2 ساعت صبر کنید تا گوشت بپزد. کدوها را گوشت بگیرید
و به صورت معکبی درشت و یکدست خرد کنید و با کمی کره تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.
بعد از پخت گوشت ، کدوها را به همراه نمک ، آبلیمو و آلو به قابمه اضافه کنید و نیم ساعت صبر کنید تا کدو و آلو نرم شود.
مراقب باشید کدوها له نشوند و ظاهرشان تغییر نکند.