طرز تهیه سالاد گل کلم کم کالری برای شام
مواد لازم سالاد گل کلم کم کالری
برای 4 نفر
گل کلم کوچک | ۱ عدد تن ماهی |
۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمهای | نصف یک عدد |
سرکه | ۱ قاشق غذا خوری |
نخود فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
زیتون سبز | ۱۰ عدد |
خیار شور | ۳ عدد |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه سالاد گل کلم کم کالری
هر وعده این سالاد 52 کالری انرژی دارد.
مقداری آب نمک را در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید به جوش بیاید.
گل کلم را بشویید و به اندازه های دلخواه خرد کنید و به مدت 15 دقیقه در آب در حال جوش بیندازید و سپس آبکش کنید.
نخود فرنگی را با آب و نمک بپزید و کناری بگذارید. میتوانید از کنسرو نخود فرنگی هم استفاده کنید تا نیازی به پخت نداشته باشد.
فلفل دلمه را خلالی خرد کنید.
زیتون را خرد کنید.
خیار شور را حلقه کنید.
روغن تن ماهی را بگیرید و همه مواد را در ظرفی بزرگ ریخته با هم مخلوط نمایید.
برای مزه دار کردن سالاد میتوانید مقداری سرکه و نمک رویش بریزید.
از روغن تن ماهی یا روغن زیتون میتوانید برای ترکیب سالاد استفاده کنید ولی اگر میخواهید شامتان کالری کمتری داشته باشد از این کار صرف نظر کنید.