طرز تهیه سس سزار؛ خوشمزه و رستورانی
طرز تهیه سس سزار
سس مایونز | ۳ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون بکر (با بو) | ۶ قاشق غذا خوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذا خوری |
سرکه | ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
سیر رنده شده | ۱ قاشق چای خوری |
پنیر پارمزان رنده شده | ۴ قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
در این دستور سس مایونز جایگزین تخم مرغ خام شده و سرکه جایگزین سس ورسترشایر شده است.
بهتر است برای طعم دادن به سس سالاد سزار از 1 – 2 عدد طعم دهنده استفاده کنید.
استفاده بیش از حد از ترکیبات مختلف می تواند مزه سس را تغییر دهد.