صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه سس سزار؛ خوشمزه و رستورانی

طرز تهیه سس سزار؛ خوشمزه و رستورانی

طرز تهیه سس سزار؛ خوشمزه و رستورانی

طرز تهیه سس سزار؛ خوشمزه و رستورانی

طرز تهیه سس سزار؛ خوشمزه و رستورانی

طرز تهیه سس سزار

سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری
  روغن زیتون بکر (با بو) ۶ قاشق غذا خوری
 سس خردل  ۱ قاشق غذا خوری
 سرکه ۲ قاشق غذا خوری
  آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
 سیر رنده شده ۱ قاشق چای خوری
 پنیر پارمزان رنده شده  ۴ قاشق غذا خوری
نمک  به مقدار لازم

 

در این دستور سس مایونز جایگزین تخم مرغ خام شده و سرکه جایگزین سس ورسترشایر شده است.

بهتر است برای طعم دادن به سس سالاد سزار از 1 – 2 عدد طعم دهنده استفاده کنید.

استفاده بیش از حد از ترکیبات مختلف می تواند مزه سس را تغییر دهد.

 

دیدگاهتان را بنویسید