صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه سس کچاپ خانگی سریع و آسان

طرز تهیه سس کچاپ خانگی سریع و آسان

طرز تهیه سس کچاپ خانگی سریع و آسان

طرز تهیه سس کچاپ خانگی سریع و آسان

طرز تهیه سس کچاپ خانگی سریع و آسان

روش درست کردن سس کچاپ خانگی

در این مقاله از ستیکا، با طرز تهیه سس کچاپ آشنا می شوید. این سس معمولاً به عنوان یکی از مهمترین افزودنی های غذایی برای ساندویچ ها و غذاهای فست فود مورد استفاده قرار می گیرد و طعم و عطر خاص خود را دارد.

طرز تهیه سس کچاپ:

سس کچاپ یک چاشنی شیرین و خوش طعم است که از گوجه فرنگی، سرکه، شکر و ادویه ها تهیه می شود.

این چاشنی یکی از پرطرفدارترین چاشنی ها در جهان است و در غذاهای مختلفی از جمله همبرگر، هات داگ، سیب زمینی سرخ کرده و تخم مرغ استفاده می شود.

درست کردن سس کچاپ در خانه آسان و مفید است و به شما امکان می دهد طعم و قوام آن را مطابق میل خود تنظیم کنید. به علاوه، سس کچاپ خانگی فاقد مواد نگهدارنده و مواد مصنوعی است.

مواد لازم برای سس کچاپ :

گوجه فرنگی رسیده2 کیلو
سرکه سفید1 پیمانه
شکر1 پیمانه
نمک1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
پودر سیر1 قاشق چایخوری
پودر پیاز1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری)1/2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه سس کچاپ :

گوجه فرنگی ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آنها را به صورت حبه ای خرد کنید.

گوجه فرنگی های خرد شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید گوجه فرنگی ها بپزند و آب آنها کشیده شود.

پس از اینکه گوجه فرنگی ها پخته شدند، آنها را از قابلمه خارج کنید  با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن پوره کنید.

پوره گوجه فرنگی را به قابلمه برگردانید.

سرکه، شکر، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل قرمز را به قابلمه اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و سس را به مدت 30 دقیقه بجوشانید.

پس از اینکه سس به غلظت مورد نظر رسید، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف شیشه ای دربسته بریزید.

سس کچاپ را از طریق یک الک توری ریز صاف کنید تا دانه ها یا پوست آن جدا شود.

سس کچاپ را در یک شیشه یا ظرف تمیز بریزید و محکم ببندید. سس کچاپ را تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

طرز تهیه سس کچاپ خانگی سریع و آسان

روش درست کردن سس کچاپ

 

ماندگاری سس کچاپ خانگی :

سس کچاپ خانگی را می توان در یخچال به مدت 2-3 هفته نگهداری کرد. همچنین می توانید سس کچاپ را فریز کنید و در صورت نیاز از آن استفاده کنید.

نکاتی برای تهیه سس کچاپ :

• برای یک سس کچاپ نرم تر، پوره گوجه فرنگی را دو بار پوره کنید.

• اگر می خواهید سس کچاپ شیرین تری داشته باشید، شکر بیشتری اضافه کنید.

• می توانید از شکر قهوه ای، به جای شکر سفید استفاده کنید.

• اگر سس کچاپ تندتر می خواهید، فلفل سیاه یا فلفل کاین بیشتری اضافه کنید.

• همچنین می توانید ادویه های دیگری مانند فلفل دلمه ای، پاپریکا یا پودر فلفل قرمز را به سس کچاپ اضافه کنید.

• سعی کنید گوجه ها را قبل از پوره کردن، تفت دهید.

• اگر در تابستان سس کچاپ درست می کنید، می توانید از گوجه فرنگی تازه باغچه خود استفاده کنید. فقط قبل از پوره کردن گوجه فرنگی ها، دقت کنید که هسته ها را جدا کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید