طرز تهیه سوپ قارچ و شیر کم کالری برای شام
مواد لازم سوپ قارچ و شیر کم کالری
برای 4 نفر
جو پرک | ۱ لیوان بزرگ |
سینهی مرغ | ۱۵۰ گرم |
قارچ خرد شده | ۱ لیوان |
هویج رنده شده | ۱ لیوان |
پیاز | یک عدد کوچک |
شیر کم چرب | ۴ لیوان |
جعفری خرد شده | نصف لیوان |
نمک | به مقدار لازم |
پودر آویشن | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ قارچ و شیر کم کالری
مقدار انرژی این سوپ خوشمزه رژیمی برای هر نفر 150 کالری است.
مرغ را جداگانه بپزید و بعد از سرد شدن ریش ریش کنید.
جو پرک را در کاسه ای بریزید و رویش را با آب پر کنید و بعد از 15 دقیقه آبکش کنید.
جو پرک را به همراه 4 لیوان آب در قابلمه ای متوسط روی حرارت بگذارید تا به جوش آید .
قارچ ها را بدون روغن روی حرارت تفت دهید تا آبشان کشیده شود.
پیاز را خرد کنید ، هویج را رنده کنید و به همراه قارچ و مرغ به قابلمه در حال جوش اضافه کنید.
4 لیوان شیر به مواد بیفزایید و ادویه و نمک بزنید.
بعد از به جوش آمدن شعله را کم کنید و هر 10 دقیقه یک بار سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد.
بعد از نیم ساعت سوپ آماده است.
بعد از خاموش کردن حرارت جعفری را اضافه کرده و سرو نمایید.