صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه سوپ قارچ و شیر کم کالری برای شام

طرز تهیه سوپ قارچ و شیر کم کالری برای شام

طرز تهیه سوپ قارچ و شیر کم کالری برای شام

طرز تهیه سوپ قارچ و شیر کم کالری برای شام

طرز تهیه سوپ قارچ و شیر کم کالری برای شام

مواد لازم سوپ قارچ و شیر کم کالری

برای 4 نفر

جو پرک ۱ لیوان بزرگ
  سینه‌ی مرغ ۱۵۰ گرم
  قارچ خرد شده ۱ لیوان
هویج رنده شده۱ لیوان
پیازیک عدد کوچک
 شیر کم‌ چرب ۴ لیوان
 جعفری خرد شده نصف لیوان
 نمکبه مقدار لازم
پودر آویشنبه مقدار لازم
فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ قارچ و شیر کم کالری

مقدار انرژی این سوپ خوشمزه رژیمی برای هر نفر 150 کالری است.

مرغ را جداگانه بپزید و بعد از سرد شدن ریش ریش کنید.

جو پرک را در کاسه ای بریزید و رویش را با آب پر کنید و بعد از 15 دقیقه آبکش کنید.

جو پرک را به همراه 4 لیوان آب در قابلمه ای متوسط روی حرارت بگذارید تا به جوش آید .

قارچ ها را بدون روغن روی حرارت تفت دهید تا آبشان کشیده شود.

پیاز را خرد کنید ، هویج را رنده کنید و به همراه قارچ و مرغ به قابلمه در حال جوش اضافه کنید.

4 لیوان شیر به مواد بیفزایید و ادویه و نمک بزنید.

بعد از به جوش آمدن شعله را کم کنید و هر 10 دقیقه یک بار سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد.

بعد از نیم ساعت سوپ آماده است.

بعد از خاموش کردن حرارت جعفری را اضافه کرده و سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید