طرز تهیه شیرینی اسپریتز یک شیرینی متفاوت و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه شیرینی اسپریتز
- کره نرم شده ۱ پیمانه اندازه گیری
- شکر سفید ۴/۳ پیمانه اندازه گیری
- آرد سفید ۵/۲ پیمانه اندازه گیری
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- وانیل یا بهار نارنج ۱ قاشق چای خوری
دستور پخت شیرینی اسپریتز
- تخم مرغ، شکر و کره را با هم مخلوط کنید:
تخم مرغ، شکر و کره را با هم مخلوط کرده هم میزنیم تا نرم و لطیف شود. - وانیل و آرد را اضافه کنید:
وانیل و آرد را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم. سپس خمیر را کمی ورز میدهیم. - به خمیر شیرینی دو ساعت استراحت دهید:
خمیر شیرینی را در نایلون میگذاریم دو ساعت بماند. - شیرینیهای اسپریتز را قالب بزنید:
بعد از دو ساعت خمیر را از نایلون در میآوریم، روی تخته با دست و وردنه پهن میکنیم و به شکل غنچه قالب میزنیم یا با قیف مخصوص شیرینیها را روی سینی چرب میگذاریم. - شیرینیها را در فر بگذارید:
سینی را در طبقه بالایی فر قرار میدهیم تا با حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۵ دقیقه بپزد.