طرز تهیه شیرینی خوشمزه لوز نارگیل
مواد لازم برای تهیه لوز نارگیل
- نارگیل پوست گرفته چرخ کرده ۴۰۰ گرم
- پودر قند الک شده ۴۰۰ گرم
- هل آسیاب شده الک کرده ۱ قاشق چای خوری
- گلاب ۲ قاشق غذاخوری
- پودر پسته ۲ قاشق غذاخوری
- شهد غلیظ غلیظ ۳/۱ پیمانه اندازه گیری
دستور پخت لوز نارگیل
- نارگیل و پودر قند را مخلوط کنید:
نارگیل چرخ کرده را با پودر قند مخلوط کرده و هم میزنیم. - هل را اضافه کنید:
هل آسیاب شده را به آن اضافه می کنیم. - گلاب را در شهد غلیظ بریزید سپس به مواد فوق اضافه کنید :
گلاب و شهد غلیظ غلیظ را باهم مخلوط کرده و قطره قطره به مواد بالا می افزاییم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی درست شود. - خمیر شیرینی را ورز دهید:
پس از ورز دادن، تکه کوچکی از خمیر بر میداریم و آن را گلوله میکنیم، چنان که خوب گرد شد و از هم باز نشد نشانه آن است که خمیر به اندازه کافی ورز داده شده است. - خمیر شیرینی لوز نارگیل را قالب بزنید:
سپس خمیر را روی سینی پهن کرده و روی آن را با کف دست خوب فشار میدهیم و صاف کنید و بر روی آن را کمی پودر پسته میپاشیم پس از نیم ساعت با چاقو تیز آن را به شکل مربع یا لوزی میبریم و در ظرف مورد نظر میچینیم.