طرز تهیه شیرینی خوشمزه گوش فیل
مواد لازم برای تهیه گوش فیل
- تخم مرغ ۱ عدد
- ماست شیرین ۴/۳ پیمانه اندازه گیری
- روغن جامد نرم شده ۳/۱ پیمانه اندازه گیری آرد سفید ۵/۲ پیمانه اندازه گیری
- آب ۲ قاشق سوپ خوری
- شکر سفید ۳ قاشق سوپ خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
دستور پخت گوش فیل
- تخم مرغ را با شکر، روغن و بیکینگ پودر هم بزنید:
بیکینگ پودر را در ماست حل کرده تخم مرغ شکر و روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم. - آب و آرد را اضافه کرده و خمیر گوش فیل را درست کنید:
آب و در آخر آرد را به آن اضافه میکنیم و با دست ورز میدهیم تا خمیر نرمی که به دست نچسبد، درست شود. - خمیر گوش فیل را دو ساعت استراحت دهید:
خمیر را در نایلون میگذاریم تا دو ساعت استراحت کند. - خمیر گوش فیل را قالب بزنید:
پس از دو ساعت خمیر را از نایلون در میآوریم روی تخته که از قبل آرد پاشی شده با وردنه پهن و به ضخامت نیم سانت نازک میکنیم و به شکل دلخواه قالب میزنیم. به شکل پاپیون، دایره و یا حلقه و … - گوش فیلها را سرخ کنید:
گوش فیلها را در روغن داغ و عمیق سرخ میکنیم، سرد که شد در شهد غلیظ قوام آمده میگذاریم بماند، تا شهد غلیظ بخورد گوش فیل برود.