طرز تهیه شیرینی روح افزا با آرد بادام
شیرینی روح افزا با آرد بادام
مواد لازم شیرینی روح افزا با آرد بادام
زمان آماده سازی 60 دقیقه
مغز بادام | 1 پیمانه |
شکر | 2 پیمانه |
آب | 1/2 پیمانه |
زعفران آب کرده | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه شیرینی روح افزا با آرد بادام
در این آموزش شیرینی روح افزا بدون فر تهیه می شود.
برای آموزش شیرینی روح افزا اول از همه باید بادام ها را از چند روز قبل آماده کنید.
بادام ها را 2 ساعت در آب سرد بخیسانید و سپس پوستشان را بگیرید و
حداقل 24 ساعت روی دستمال تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
بادام خشک شده و پوست گرفته را 2 بار چرخ کنید تا کاملا نرم و منسجم شود ولی نباید به روغن بیوفتد.
برای تهیه شهر شیرینی ، آب رو شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و باشعله ملایم مرتب هم بزنید
تا شکر کاملا حل شود سپس شعله را زیاد کنید تا به جوش آمده و قوام آید.
شعله را خاموش کرده و با یک قاشق چوبی مدام هم بزنید تا شربت حالت سفید رگ و مشابه فرنی بگیرد.
تزئین شیرینی
بادام چرخ شده را اضافه کرده و زعفران دم کرده غلیظ را هم اضافه کده و خمیر را مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
سپس با دست ورز دهید تا حالت منسجم پیدا کند.
کف سینی برگ سلفون بکشید و خمیر را رویش پهن کنید و رویش پودر پسته بپاشید و سپس وردنه بکشید
تا به قطر 1 سانتی متر برسد.
با کمک خط کش و چاقوی تیز خمیرها را به صورتی نواری هم اندازه برش بزنید و
سپس این نوارها را به حالت لوزی برش بزنید و در یک ظرف مناسب دربسته بچینید و در یخچال نگهداری کنید.
برای خوش طعم تر شدن میتوانید مقدار کمی گلاب به خمیر شیرینی اضافه کنید.
برای تهیه شیرینی روح افزا دو رنگ می توانید بخشی از خمیر را زعفران نزنید و جداگانه ورز دهید.
ابتدا لایه سفید را روی سلفون بادست صاف کنید و سپس روی یک سلفون دیگر لایه زرد رنگ را با دست صاف کنید
و سپس دو لایه را روی هم قرار داده ، پودر پسته بپاشید و وردنه بکشید.