صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه شیرینی زنجبیلی به روش جدید

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی به روش جدید

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی به روش جدید

مواد لازم برای تهیه شیرینی زنجبیلی

  1. آرد سفید ۲ پیمانه استاندارد اندازه گیری
  2. زرده تخم مرغ ۲ عدد
  3. شکر سفید ۱ پیمانه استاندارد اندازه گیری
  4. کره یا روغن جامد نرم شده ۵/۰ پیمانه استاندارد اندازه گیری
  5. پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
  6. ادویه شیرینی ۵/۰ قاشق چای خوری
  7. بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  8. زرده تخم مرغ زده شده با کمی ماست و زعفران ۲ عدد (برای روی شیرینی)
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی به روش جدید

دستور پخت شیرینی زنجبیلی

  1. زرده تخم مرغ را با کره و شکر مخلوط کنید:
    کره و شکر و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده خوب هم می‌زنیم تا نرم و یکپارچه شود.
  2. ادویه شیرینی، پودر زنجبیل و بیکینگ پودر را اضافه کنید:
    پودر زنجبیل، بیکینگ پودر و در صورت تمایل ادویه شیرینی را به ترکیب زرده تخم مرغ و شکر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
  3. آرد را اضافه کنید:
    آرد سفید را کم کم اضافه کرده و هم می‌زنیم تا گلوله آردی ایجاد نشود.
  4. خمیر شیرینی را ورز دهید:
    مایه شیرینی را خوب مالش می‌دهیم تا خمیر نرمی ایجاد شود که به دست نمی‌چسبد.
  5. به خمیر یک ساعت استراحت دهید:
    خمیر را برای یک ساعت می‌گذاریم در نایلون بماند.
  6. شیرینی زنجبیلی را قالب بزنید:
    آنگاه خمیر را از نایلون در بیاورید، روی تخته آردی پهن کنید و با وردنه آن را به ضخامت نیم الی یک سانتی متر نازک می‌کنیم، سپس قالب می‌زنیم.
  7. شیرینی‌ها را در فر بگذارید:
    سینی فر را از قبل چرب می‌کنیم و شیرینی‌ها را در آن با فاصله می‌چینیم و با برس روی آن‌ها را از مایع مخلوط همگن زرده تخم با کمی ماست و زعفران می‌مالیم.
  8. شیرینی‌ها را بپزید:
    سینی را در فری که قبلا گرم کرده‌ایم و می‌گذاریم تا با حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزد. تا روی شیرینی ها کمی طلایی شود.
  9. شیرینی‌های زنجبیلی را سرو کنید:
    سینی را از فر درآورده پس از سرد شدن از سینی جدا می‌کنیم و در ظرف می‌چینیم (خمیر این شیرینی را می‌توان در فریزر نگهداری کرد)

دیدگاهتان را بنویسید