طرز تهیه شیرینی زنجبیلی به روش جدید
مواد لازم برای تهیه شیرینی زنجبیلی
- آرد سفید ۲ پیمانه استاندارد اندازه گیری
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- شکر سفید ۱ پیمانه استاندارد اندازه گیری
- کره یا روغن جامد نرم شده ۵/۰ پیمانه استاندارد اندازه گیری
- پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
- ادویه شیرینی ۵/۰ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- زرده تخم مرغ زده شده با کمی ماست و زعفران ۲ عدد (برای روی شیرینی)
دستور پخت شیرینی زنجبیلی
- زرده تخم مرغ را با کره و شکر مخلوط کنید:
کره و شکر و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده خوب هم میزنیم تا نرم و یکپارچه شود. - ادویه شیرینی، پودر زنجبیل و بیکینگ پودر را اضافه کنید:
پودر زنجبیل، بیکینگ پودر و در صورت تمایل ادویه شیرینی را به ترکیب زرده تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم. - آرد را اضافه کنید:
آرد سفید را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم تا گلوله آردی ایجاد نشود. - خمیر شیرینی را ورز دهید:
مایه شیرینی را خوب مالش میدهیم تا خمیر نرمی ایجاد شود که به دست نمیچسبد. - به خمیر یک ساعت استراحت دهید:
خمیر را برای یک ساعت میگذاریم در نایلون بماند. - شیرینی زنجبیلی را قالب بزنید:
آنگاه خمیر را از نایلون در بیاورید، روی تخته آردی پهن کنید و با وردنه آن را به ضخامت نیم الی یک سانتی متر نازک میکنیم، سپس قالب میزنیم. - شیرینیها را در فر بگذارید:
سینی فر را از قبل چرب میکنیم و شیرینیها را در آن با فاصله میچینیم و با برس روی آنها را از مایع مخلوط همگن زرده تخم با کمی ماست و زعفران میمالیم. - شیرینیها را بپزید:
سینی را در فری که قبلا گرم کردهایم و میگذاریم تا با حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزد. تا روی شیرینی ها کمی طلایی شود. - شیرینیهای زنجبیلی را سرو کنید:
سینی را از فر درآورده پس از سرد شدن از سینی جدا میکنیم و در ظرف میچینیم (خمیر این شیرینی را میتوان در فریزر نگهداری کرد)