طرز تهیه شیرینی شهاب خانگی
مواد لازم برای تهیه شیرینی شهاب
- آرد ۲۰۰ گرم
- کره ۱۵۰ گرم
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
- پودر کاکائو ۳۰ گرم
- نشاسته ۳۰ گرم
دستور پخت شیرینی شهاب
- کره و پودر قند را مخلوط کنید:
کره و پودر قند را با هم مخلوط میکنیم به خوبی هم میزنیم تا سفید شود. - آرد را با نشاسته، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را به ترکیب فوق اضافه کنید:
آرد، نشاسته، بیکینگ پودر کاکائو و نمک را به کره و پودر قند اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. - خمیر شیرینی را درون سینی فر بریزید:
سینی فر را چرب کرده و مایه را با قاشق مرباخوری با فاصله روی سینی میگذاریم. - شیرینیها را در فر بگذارید:
سینی شیرینی شهاب را با حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار میدهیم تا بپزد.