صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه شیرینی شهاب خانگی

طرز تهیه شیرینی شهاب خانگی

طرز تهیه شیرینی شهاب خانگی

طرز تهیه شیرینی شهاب خانگی

مواد لازم برای تهیه شیرینی شهاب

  • آرد ۲۰۰ گرم
  • کره ۱۵۰ گرم
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر کاکائو ۳۰ گرم
  • نشاسته ۳۰ گرم

طرز تهیه شیرینی شهاب خانگی

دستور پخت شیرینی شهاب

  1. کره و پودر قند را مخلوط کنید:
    کره و پودر قند را با هم مخلوط می‌کنیم به خوبی هم می‌زنیم تا سفید شود.
  2. آرد را با نشاسته، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را به ترکیب فوق اضافه کنید:
    آرد، نشاسته، بیکینگ پودر کاکائو و نمک را به کره و پودر قند اضافه کرده خوب مخلوط می‌کنیم.
  3. خمیر شیرینی را درون سینی فر بریزید:
    سینی فر را چرب کرده و مایه را با قاشق مرباخوری با فاصله روی سینی می‌گذاریم.
  4. شیرینی‌ها را در فر بگذارید:
    سینی شیرینی شهاب را با حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا بپزد.

دیدگاهتان را بنویسید