طرز تهیه شیرینی لوتکا بین المللی
دستور پخت شیرینی لوتکا
مواد لازم شیرینی لوتکا
مواد میانی خمیر لوتکا | |
روغن مارگارین | نیم کیلوگرم |
آرد | ۲۵۰ گرم |
مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی | |
تخم مرغ | یک عدد |
خامه فرم گرفته شده | ۸۳ گرم |
شیر یا گلاب | ۸۳ گرم |
آرد | ۲۵۰ گرم |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی لوتکا
برای تهیه خمیر شیرینی تخم مرغ ها را هم بزنید یکدست شود. خامه ، گلاب و وانیل را اضافه کرده هم بزنید.
آرد را اضافه کرده و 10 دقیقه ورز دهید.
برای تهیه مواد میانی مارگارین را رنده کرده به آرد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا یکدست شود.
خمیر شیرینی را پهن کنید و مواد میانی را رویش قرار دهید و مانند خمیر هزار لا عمل نمایید.
تا در نهایت 6 بار خمیر را روی هم تا بزنید و بین هر کدام 10 دقیقه استراحت بدهید.
در نهایت خمیر را به صورت نازک باز کنید و به شکل نوارهای مستطیلی برش بزنید و رویشان با برش تخم مرغ بکشید.
و مغز گردوی خرد شده بپاشید و کرم بزنید و سپس خمیر را تا بزنید و دوباره رویش زرد تخم مرغ بکشید
و مغز دلخواهتان را رویش بپاشید.
شیرینی ها را درون فر 180 درجه به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا رویش طلایی شود.