صفحه اصلی > غذا و نوشیدنی : طرز تهیه شیرینی لوتکا بین المللی

طرز تهیه شیرینی لوتکا بین المللی

طرز تهیه شیرینی لوتکا بین المللی

طرز تهیه شیرینی لوتکا بین المللی

طرز تهیه شیرینی لوتکا بین المللی

دستور پخت شیرینی لوتکا

مواد لازم شیرینی لوتکا

 مواد میانی خمیر لوتکا
روغن مارگارین  نیم کیلوگرم
آرد ۲۵۰ گرم
 مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی
تخم مرغ یک عدد
خامه فرم گرفته شده ۸۳ گرم
شیر یا گلاب ۸۳ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
وانیلیک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه شیرینی لوتکا

برای تهیه خمیر شیرینی تخم مرغ ها را  هم بزنید یکدست شود. خامه ، گلاب و وانیل را اضافه کرده هم بزنید.

آرد را اضافه کرده و 10 دقیقه ورز دهید.

برای تهیه مواد میانی مارگارین را رنده کرده به آرد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا یکدست شود.

خمیر شیرینی را پهن کنید و مواد میانی را رویش قرار دهید و مانند خمیر هزار لا عمل نمایید.

تا در نهایت 6 بار خمیر را روی هم تا بزنید و بین هر کدام 10 دقیقه استراحت بدهید.

در نهایت خمیر را به صورت نازک باز کنید و به شکل نوارهای مستطیلی برش بزنید و رویشان با برش تخم مرغ بکشید.

و مغز گردوی خرد شده بپاشید و کرم بزنید و سپس خمیر را تا بزنید و دوباره رویش زرد تخم مرغ بکشید

و مغز دلخواهتان را رویش بپاشید.

شیرینی ها را درون فر 180 درجه به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا رویش طلایی شود.

دیدگاهتان را بنویسید